Banner 980x90

6 padomi, kā izvēlēties kūkas un tortes kāzām

Foto: Līgavām.lv / Konditoreja Sala
Foto: Līgavām.lv / Konditoreja Sala
Kāzu diena ir zīmīgs un simbolisks iesākums visai turpmākajai kopdzīvei ar savu īsto, vienīgo un izredzēto. Cik lauskās saplīsīs šķīvis, tik bērni gaidāmi; kurš nokodīs lielāko ābola gabalu, tas pelnīs naudu, un, iespējams, cik saldas kūkas vai tortes, tik salda arī kopdzīve. Lai kāzas un turpmākie gadi būtu īpaši saldi, jāizvēlas tāda torte, lai pēc daudziem gadiem, atminoties kāzu dienu, mutē saskrien patīkamu atmiņu garša. Kā tādu atrast? Seko šiem padomiem!

6 padomi, kā izvēlēties savu saldo kāzu sastāvdaļu
Tikpat svarīga kā tērpi, norises vieta, kāzu pušķis un citas lietas, kas lauza jaunlaulāto galvas, ir kāzām piemērotas kūkas izvēle. Lai trāpītu mērķī, seko šiem padomiem!
Plāno savlaicīgi. Svinību vietas izvēle var ietekmēt to, kādas kūkas vai tortes tavai īpašajai dienai būs vispiemērotākā. Karsta temperatūra noteikti nesader ar plānu sviesta krēma glazūru vai šokolādes pārklājumu.
Iepazīsties ar atsauksmēm. Sociālajos tīklos var atrast daudz kūku cepējus un to elpu aizraujošos veikumus, bet, pirms ļaujies spontānam "jā", iepazīsties ar meistara jau esošo klientu atsauksmēm.
Nolem, kāda stila kūku vēlies. Tāpat kā tev ir sava gaume un vēlmes, tāpat arī kūku cepēji mēdz specializēties konkrēta stila toršu gatavošanai. Tas ļaus tev samazināt meklēšanas loku un iegūt tieši tādu gardumu, kādu vēlies.
Norunā tikšanos. Kad esi sašaurinājusi savus meklējumus līdz diviem, trijiem vai pat vienam, iespējams, īstajam kūku cepējam, norunā tikšanos. Tā jūs varēsiet izrunāt vissmalkākās kāzu detaļas, kā, piemēram, jau iepriekš pieminēto temperatūru, kas palīdzēs lieliskās kāzu kūkas izveidē. 
Apsver izmaksas. Kūkas cena ir atkarīga no tās izmēra, kā arī no papildu detaļām. Piemēram, pašdarināti gatavoti cukura ziedi kūkas cenu ievērojami sadārdzinās. 
Izvēlies vispiemērotāko risinājumu. Pēc savu vēlmju izprašanas un konsultācijas ar beķeri jābūt skaidrai ne tikai vīzijai, bet arī izmēram, garšai, izskatam un cenai. Lai pie šī rezultāta tiktu, ņem vērā augstākminētos padomus, kā arī pieņem lēmumu racionāli! 

Savu eleganto, krāšņo un, protams, gardo kūku līgavas atrod portālā Līgavām.lv
Līgavām.lv ir portāls mūsdienīgai līgavai. Tajā sameklēsi visu nepieciešamo informāciju kāzu svinībām, sākot no vecmeitu ballītēm līdz pat uguņošanai. Ieskaties – tur atradīsi arī burvīgas kūkas un tortes.

No elegantas mērenības līdz krāšņai garšu buķetei
Foto: Līgavām.lv / Kanēļa KonditorejaFoto: Līgavām.lv / Kanēļa Konditoreja


Kāzu tortes pasniegšana ir viena no aizraujošākajām vakara daļām. Ja esi bijis kāzās, tad noteikti esi ievērojis, ka brīdī, kad telpā tiek ienesta kūka – tai tiek pievērsti visu skatieni gluži kā līgavai mirklī, kad tā dodas pretim savam mīļotajam. Kūkas vizuālais skaistums, tās griešana un jaunlaulāto rotaļas gar to ir tikpat aizraujošas kā garšas baudījums, ko tā sniedz. Līgavām.lv komanda ir atlasījusi konditorejas, kur tiek gatavotas neaizmirstamas kāzu kūkas. Daži piemēri šeit:
Desertu studija piedāvā elegantas kūkas, kas gatavas pārsteigt. To noformējums ir īpaši gaumīgs un uzrunās izsmalcinātu kāzu cienītājus;
Yvette garantē skaistuma un baudas pasauli, piedāvājot krāsainas kūkas, kas spēj piesaistīt acu skatienu un aizraut elpu;
Raunas dārzs sniedz neordināru risinājumu – skatienu piesaistošus eklērus, kas gādās garšas baudījumu jums un jūsu viesiem;
Gastronome kūkas ļaus tev sajust atšķirību, baudot īstu mākslas darbu;
Konditoreja Sala piedāvājumā atradīsi īpaši greznas un modernas tortes;
Kanēļa konditoreja piedāvā gardas un izsmalcinātas tortes, kā arī saldumu galdus;
• Katrai Garden Cakes kūkai ir sava īpašā garša un sastāvdaļa;
Gan bei kāzu tortes izceļas ar neaizmirstamu vizuālo noformējumu;
Cepu tortes saldajam baudījumam atteikt nespēs neviens;
FERMA konditorejā atrodamas jebkura gaumei pieejamas kūkas un deserti.

Ieskaties portāla Līgavām.lv sadaļā "Kāzu tortes" – tur tu plašāk vari iepazīties ar piedāvājumu un atrast savu nevainojamo kāzu torti!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)