Banner 980x90

Ar koncertiem Jūrmalā šovasar viesosies Maskavas Operetes teātris

Rīga, 8.marts, LETA. Dzintaru koncertzāles vasaras sezonā šogad izskanēs soprāna Hiblas Gerzmavas, rokmūziņa Garika Sukačova, popmūziķa Leonīda Agutina un Maskavas Operetes teātra koncerti, aģentūru LETA informēja producentu kompānijas "Art Forte" pārstāve Marina Nasardinova.

Krievijas popmūziķis Agutins Jūrmalā viesosies 12.jūnijā un izpildīs savai 50 gadu jubilejai veltītu koncertprogrammu. Kopā ar Agutinu uzstāsies Intars Busulis un citi mūziķi, kuru vārdi pašlaik vēl netiek atklāti.

"Klausītājus gaida aizraujošs ceļojums - atgriešanās pie dziesmām, kuras Agutins sacerējis ceturtdaļgadsimta garumā. Daudzas no tām klausītājiem kļuvušas tuvas kā savējās, un jau tagad skaidrs, ka publika ar baudu dziedās līdzi savam elkam un mīlulim," gaidāmo koncertu aprakstīja Nasardinova.

8.jūlijā Dzintaros un 10.jūlijā Liepājas Olimpiskajā centrā ar solo lielkoncertu "59:59" uzstāsies krievu rokmūziķis Sukačovs. Mākslinieks izpildīs tādas dziesmas kā "Padzirdi mani ar tavas mīlestības ūdeni", "Aiz loga maijs", "Mana vecāmāte pīpē pīpi", "Mīļoto es pazīšu pēc gaitas" un citas.

Savukārt Maskavas Operetes teātris 9.jūlijā Jūrmalā izpildīs fragmentus izrādēm "Cirka princese", "Sikspārnis", "Bajadēra", "Silva", "Čigānu barons", "Jautrā atraitne", "Smaidu zeme", "Balle Savojā", "Monmartras vijolīte", "Sveika, Dollij!", "Kabarē", "Māsa Kerija" un "Kāzas Maļinovkā". Tāpat Maskavas Operetes teātra 17 solisti un baleta trupa uzvedīs izrādi "Lielais kankans", kas iestudēta par godu teātra 90 gadu jubilejai.

Tikmēr 4.augustā Dzintaru koncertzālē atgriezīsies soprāna dziedātāja Gerzmava, kura izpildīs dziesmas kopā ar Jakova Okuņa džeza trio. Koncertā izskanēs Vinčenco Bellīni, Sezāra Franks, Gabriela Forē, Fransisa Pulenka, Pētera Čaikovska, Riharda Štrausa Franca Lehāra, Džordža Gēršvina un Īzaka Dunajevska skaņdarbi jaunās aranžijās.

"Nopietni akadēmiskie skaņdarbi tiks ietverti jaunā formā un uzdzirkstīs kā šampanietis glāzē," stāstīja Nasardinova. Vakara īpašie viesi būs grupas "Dagamba" dalībnieki.

Koncertu biļetes nopērkamas visās "Biļešu Paradīzes" kasēs un internetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)