Banner 980x90

Ātrie aizdevumi jaunas mājvietas iekārtošanai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jauna mājvieta ir viens no aizraujošākajiem un svarīgākajiem notikumiem. Jauna vide, emocijas un atbildība. Tomēr nav noslēpums, ka, uzsākot dzīvi jaunā mājoklī, nepieciešami papildu naudas līdzekļi, turklāt visbiežāk tie vajadzīgi pēkšņi un vairākiem mērķiem vienlaikus. Jaunu mēbeļu, tapešu vai elektroierīču iegāde, kā arī komunālo pakalpojumu rēķinu apmaksa var radīt apjukumu un raizes, tomēr ātrie aizdevumi šīs rūpes var palīdzēt mazināt, ja Tev būs atbilstoša maksātspēja.

Atšķirīgi risinājumi dažādām situācijām
Iemesli jaunas mājvietas iegādei vai nomāšanai var būt dažādi – vienam dzīvesvietas maiņa notikusi saistībā ar ģimenes pieaugumu un plašāku dzīves apstākļu meklējumiem. Kādam, iespējams, tas būs pirmais dzīvoklis un kopdzīve ar otro pusīti, bet citam – dalīts dzīvoklis ar draugiem vai studiju biedriem. Jāņem vērā, ka vajadzības ir dažādas, tāpēc arī aizdevumu apjomi un termiņi var atšķirties. Vienam steidzīgi nepieciešams jauns ledusskapis, bet citam – nauda bērnu istabas remontam. Katrs no gadījumiem ir individuāls, tāpēc katrā no tiem piemērojams cits aizdevuma apjoms, atmaksas grafiks un termiņš. 

Pirmais aizdevums ar 100 % atlaidi komisijas maksai
Ja šis ir Tavs pirmais aizdevums, noteikumi ir īpaši izdevīgi. Aizņemoties pirmo reizi, Tu saņemsi atlaidi komisijas maksai 100 % apjomā.* Respektīvi, Tev būs jāatdod tieši tikpat, cik aizņēmies. Nekādu papildu piemaksu, komisijas maksu vai procentu likmju. Ja vien aizdevumu atdosi norādītajā termiņā, viss būs tieši tik vienkārši!

Ondo.lv aizņemšanās nosacījumi 
Ondo.lv ir viens no populārākajiem aizdevējiem. Ņem vērā, ka ātrie aizdevumi tiek piešķirti tad, ja
- esi vecumā no 20 līdz 75 gadiem;
- esi Latvijas pilsonis;
- Tev nav kavētu maksājumu vai parādsaistību;
- esi reģistrējies kā Ondo.lv klients un norādījis savu kontakttālruni un e-pasta adresi.

Visbiežāk pieprasījumi tiek izskatīti dažu minūšu laikā un arī atbildes ziņa tiek dota aptuveni 10 minūšu laikā.* Ja aizdevums tiks apstiprināts, nauda nekavējoties tiks izsūtīta uz norādīto kontu. Saņemšanas laiks atkarīgs no tā, kādā bankā ir atvērts Tavs konts.
Izvērtē savas iespējas kredītu atmaksāt savlaicīgi!

Zināms, ka ātrie aizdevumi ir parocīgs risinājums visdažādākajās dzīves situācijās, tomēr jāpatur prātā, ka aizdevumu nāksies atdot norādītajā termiņā. Vairāk par aizdevumu nosacījumiem uzzini www.ondo.lv. Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar tā nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt.

* 98 % gadījumu, pēc Tava kredīta pieteikuma izskatīšanas un apstiprināšanas Ondo.lv darba laikā un vienas bankas ietvaros – https://www.ondo.lv/pakalpojumi/kapec-ondo-lv/.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)