Banner 980x90

"Baltic Dairy Board" tiesai plāno savlaicīgi nosūtīt tiesiskās aizsardzības procesa plānu

Piena pārstrādes uzņēmums SIA "Baltic Dairy Board" Zemgales rajona tiesai šodien, atbilstoši tiesas nozīmētajam termiņam, pa pastu plāno nosūtīt uzņēmuma tiesiskās aizsardzības procesa pasākumu plānu.

Rīga, 6.nov., LETA. Piena pārstrādes uzņēmums SIA "Baltic Dairy Board" Zemgales rajona tiesai šodien, atbilstoši tiesas nozīmētajam termiņam, pa pastu plāno nosūtīt uzņēmuma tiesiskās aizsardzības procesa pasākumu plānu, aģentūra LETA noskaidroja kompānijā. "TAP plāns šodien tiks nosūtīts pa pastu tiesai," atbildot uz LETA jautājumu, darīja zināmu uzņēmumā. To, vai plāns ir saskaņots ar kreditoriem, izvērtēt esot tiesas ziņā, norādīja kompānijā. LETA jau ziņoja, ka Zemgales rajona tiesa nolēmusi pagarināt "Baltic Dairy Board" termiņu tiesiskās aizsardzības pasākumu plāna izstrādāšanai un saskaņošanai ar kreditoriem līdz 6.novembrim. Tiesa arī noteica, ka tiesiskās aizsardzības pasākumu plāns iesniedzams apstiprināšanai tiesā ne vēlāk kā nākamajā dienā pēc pagarinātā saskaņošanas termiņa beigām. Šogad 7.augustā Zemgales rajona tiesa Bauskā ierosināja "Baltic Dairy Board" tiesiskās aizsardzības procesa lietu. Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "Baltic Dairy Board" apgrozījums pagājušajā gadā bija 884 288 eiro, kas ir 22 reizes mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma zaudējumi pieauga par 31,2% - līdz 1,467 miljoniem eiro. "Baltic Dairy Board" (iepriekš "Sigilo KV") 2012.gadā izsolē iegādājās maksātnespējīgo piena pārstrādes uzņēmumu "Bauskas piens" un sāka būvēt piena rūpnīcu. "Baltic Dairy Board" rūpnīca tika nodota ekspluatācija 2015.gada decembrī. "Baltic Dairy Board" pamatkapitāls ir 777 778 eiro. Uzņēmuma lielākais īpašnieks ir Kaspars Kazāks (51%). Kompānijas emitētās obligācijas ir iekļautas biržas "Nasdaq Riga" parāda vērtspapīru sarakstā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)