Banner 980x90

BE kategorija ir ieguldījums nākotnei

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vasara ir labākais laiks, lai dotos piedzīvojumu meklējumos kādā izbraukumā kopā ar ģimenes locekļiem vai draugiem. Ja esi iecerējis, ka ceļojuma laikā līdzi ņemsi arī nelielu treileri nakšņošanai, tad savam transportlīdzeklim būs nepieciešams vilcēja savienojums ar piekabi. Ja šāds savienojums nav minēts B kategorijā, tad papildus tai Tev būtu nepieciešams vadītāja apliecībā iegūt atzīmi par tiesībām vadīt BE kategorijas transportlīdzekli.

Īsumā par BE kategoriju
BE kategorija ir B kategorijas vilcēja savienojums ar piekabi, ja šāds savienojums neietilpst B kategorijā. Tādā gadījumā BE kategorija ir jāiegūst. To var izdarīt daudzās autoskolās un apmācības var uzsākt 19 gadu vecumā, bet kārtot valsts eksāmenu un iegūt vadītāju tiesības – no 21 gadu vecuma.

Kādu autoskolu izvēlēties?
Viss ir atkarīgs no prasībām, kādas izvirzāt:
- cena;
- atsauksmes;
- pieejamais darbalaiks;
- vai reputāciju un lojalitāti pret klientu. 

Šajā ziņā viens no variantiem ir autoskola "Credo", kas vairāku gadu garumā savā darbības jomā ir pierādījusi, ka ir viena no vadošajām autoskolām Latvijā. Turklāt tajā var iegūt teorētiskās un praktiskās zināšanas 10 pieprasītāko transportlīdzekļu vadīšanas kategorijās. Klienti augstu vērtē uzņēmuma pakalpojumus un uzsver, ka "Credo" sniedz kvalitatīvas teorētiskās un praktiskās zināšanas. Par to liecina fakts, ka autoskolas absolventi nokārto valsts teorētisko eksāmenu ar vidēji 88 % sekmīgumu. "Credo" priekšrocības ir šādas:
- individuālas apmācības iespējas;
- draudzīgas apmācību cenas;
- profesionāli instruktori un citi mācībspēki.

Pievērs uzmanību, ka autoskola "Credo" sniedz pienesumu arī tiem, kam tiesības jau kabatā. Piemēram, mājaslapa www.credo.lv ir noderīgs resurss visiem autovadītājiem. Tajā saistošu informāciju atradīs autovadītāji ar dažādām interesēm, bet īpaši populāra ir sadaļa "CSDD teorija", ko izmanto gan topošie autovadītāji, kas mācās ceļu satiksmes noteikumus, gan tie, kas vēlas atsvaidzināt savas zināšanas, justies drošāk un pārliecinošāk uz ceļa. Tāpat autoskolas mājaslapā ir iespējams iepazīties ar instruktoriem, to automašīnām, apmācību cenu, darba laiku  un citiem faktoriem, kas ir būtiski, izvēloties piemērotāko autoskolu. 

Autoskolā "Credo"  BE kategorija ir apgūstama Rīgā
Izvēlies to, kas atrodas tuvāk Tavai dzīvesvietai. Un atceries, ka BE kategorija Tev noderēs, ja vēlies ar piekabi pie savas automašīnas kaut ko pārvadāt, piemēram, būvmateriālus mājoklim. Reiz iegūta BE kategorija Tev noteikti atmaksāsies ilgtermiņā. Ienāc www.credo.lv un aplūko visu autoskolas piedāvājumu!

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)