Banner 980x90

Bērnu matrači – kā izvēlēties īsto?

Gaidām ierodoties pasaulē savu atvasi, vecākiem parasti ir darba pilnas rokas, lai varētu mazulim nodrošināt visu nepieciešamo. Arī tad, kad bērni ir nedaudz paaugušies, vecāku rūpes ir tās, kas liek mums aktīvi domāt par sava bērna vēlmēm un vajadzībām un to, kā viskvalitatīvāk nodrošināt visu nepieciešamo pilnvērtīgai bērna attīstībai. 

Mazuļu miegs ir viens no vissvarīgākajiem posmiem viņu attīstībā, un nekam nevajadzētu to traucēt. Miegā mazuļi mācās, attīstās, atpūšas, aug un arī uzkrāj spēkus tam, lai varētu pilnvērtīgi iepazīt plašo pasauli. Šī iemesla dēļ Erti.lv saviem klientiem piedāvā speciālus bērnu gultu matračus, kurus ir iespējams ievietot gan šūpulīšos un redeļu gultiņās, gan arī matračus, kas ir domāti lielāku bērnu atpūtai. 

Kas jāņem vērā, iegādājoties matraci bērnam?
Piekritīsiet, ka plašajā piedāvājumā, kādu varam atrast internetā un televīzijā, var ļoti viegli apjukt. Kā zināt, kādu matraci izvēlēties savam bērnam, ja viņš ir vēl pavisam maziņš? Kā zināt, kādu matraci izvēlēties zinātkāram skolēnam vai spurainam tīnim? 

• Pirmkārt, ir svarīgi ņemt vērā, ar ko ir pildīts matracis. Matrača pildījums nosaka ļoti daudz ko, ne tikai cenu. Protams, ka vienkāršāka satura un uzbūves matrači izmaksās lētāk par nedaudz kompleksākiem matračiem, bet tas nebūt nenozīmē to, ka šādi matrači ir sliktāki par dārgākajiem. Atceramies, ka matracim ir jāpielāgojas cilvēkam, nevis otrādi. 

Ja runa par bērnu gultas matračiem, tad viens no populārākajiem materiāliem pildījumam ir kokosa šķiedra. Tas ir augu valsts materiāls, kas piešķir matracim otropēdiskas īpašības, kas ir svarīgi bērna attīstībai un augšanai. Hollcon šķiedrai piemīt hipoalerģiskas īpašības un apvienojumā ar SilverTex putupoliuretānu, kas aiztur nepatīkamus aromātus, tiek izveidots lielisks matracis kvalitatīvam mazuļa miegam. 

• Otrkārt, svarīgs ir pareizais matrača izmērs. Ja runa ir par zīdaini, tad skaidrs, ka vajadzība ir pēc izmēros salīdzinoši neliela matrača, taču vecākiem nevajag aizmirst, ka bērni aug ļoti ātri un pāris mēnešu vecs zīdainis jau pavisam drīz dipinās pa māju un būs izaudzis jau krietni lielāks. Šī iemesla dēļ vislabāk izvēlēties tādu matraci, kas derēs ilgākam laika posmam. Standarta izmēra matracis 60x120 cm izmērā ir viens no populārākajiem matračiem, ja runājam par bērnu matračiem, taču mūsu darbinieki būs ieinteresēti izveidot matraci, balstoties arī uz individuāliem parametriem, kā arī nestandarta formas bērnu un arī pieaugušo matraču izveide nesagādās nekādas problēmas. Vidējais bērnu matraču biezums ir 5–6 cm, kas ir pietiekami, lai sniegtu atbalstu mazā gulētāja ķermenim un ļautu kārtīgi izgulēties. Katram matracim ir noņemams un mazgājams pārvalks, kas sadzīvē sniedz daudz priekšrocību. 

Ikviena no precēm, neatkarīgi no tā, vai tā jau ir izgatavota iepriekš vai pēc pasūtījuma, saņem 24 mēnešu garantiju. Garantijas laikā jebkurā brīdī varat vērsties pie ražotāja un vienoties par bojājumu vai defektu likvidēšanu garantijas ietvaros.

Interneta vietnē erti.lv ir iespējams iepazīties ar dažāda veida matraču piedāvājumu un ērti noformēt savu pasūtījumu. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)