Banner 980x90

Britu uzņēmējus plašāk informēs par biznesa iespējām Latvijā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Nākamajā gadā plānots aktīvāks Lielbritānijas tiesību izpratnes izskaidrošanas darbs Latvijas valstspiederīgajiem Apvienotajā Karalistē, savukārt britu uzņēmēji tiks plašāk informēti par biznesa iespējām Latvijā, tā tikšanās laikā ar ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču (V) apliecināja Lielbritānijas Tirdzniecības kameras valdes priekšsēdētājs Mārcis Liors Skadmanis.

Tikšanās laikā Skadmanis ministru informēja, ka novembrī Tirdzniecības kamera atklāja pirmo Biznesa parku Bristolē, kas dos Latvijas valstspiederīgiem plašākas biznesa iespējas Apvienotajā Karalistē, aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijā. Kamerai notiek arī produktīva sadarbība ar Lielbritānijas valdības pārstāvjiem, īpaši uzņēmējdarbības un investīciju jautājumos.

Savukārt ārlietu ministrs pauda atbalstu turpmākajām Tirdzniecības kameras aktivitātēm un aicināja iesaistīties eksporta veicināšanas, investīciju piesaistes un ekonomisko saišu attīstībā starp Latviju un Apvienoto Karalisti.

Latvijas-Lielbritānijas Tirdzniecības kamera ir Lielbritānijas neatkarīga organizācija, kas dibināta 2010.gada 13.oktobrī Londonā, Apvienotajā Karalistē.

Latvijas-Lielbritānijas Tirdzniecības kamera ir starptautisks biznesa un tiesību centrs ar Biznesa parku Apvienotā Karalistē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)