Banner 980x90

Cik lielu summu ir iespējams aizņemties internetā?

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Piešķiramais aizdevums parasti ir salīdzinoši neliels – līdz 300 eiro. Tomēr atsevišķas kredītiestādes piedāvā aizņemties līdz pat 2000 eiro. Ātros aizdevumus vēl populārākus padara fakts, ka kredītu iespējams saņemt apmēram 15 minūšu laikā un nav nepieciešama ne ķīla, ne galvotājs. Liela daļa kredītdevēju jaunus klientus piesaista ar iespēju saņemt 100% atlaidi pirmajam kredītam. Tas nozīmē, ka būs jāatdod tieši tik liela summa, cik aizņēmāties, nepārmaksājot par pakalpojuma sniegšanu. 

Tomēr, piesakoties kredītam, nepieciešams
- būt vismaz 20 gadus vecam (atsevišķās kredītkompānijās – 18 gadu vecam);
- aktīvs mobilā tālruņa numurs un bankas konts kādā no Latvijā strādājošajām komercbankām;
- Latvijas pilsonība.

Ātrie kredīti internetā
Ātrie kredīti visbiežāk tiek reģistrēti internetā, tomēr lielākā daļa kredītdevēju piedāvā iespēju aizņēmumu pieteikt ar SMS starpniecību, ja interneta savienojums nav pieejams, ja aizdevums nepieciešams otro vai vairāk reižu. Atsevišķas kredītkompānijas piedāvā iespēju kredītu pieteikt arī klātienē, apmeklējot kādu no attiecīgās kompānijas filiālēm.

Kādas ir prasības, lai saņemtu aizdevumu?
Pirms aizdevuma piešķiršanas tiks izvērtēta Jūsu kredītvēsture, lai pārliecinātos, ka iepriekš nav bijušas problēmas ar aizdevumu atmaksu, kā arī nav tekošu parādu. Kredītu izsniegšanā pozitīva kredītvēsture ir ļoti nozīmīga.

Nav noslēpums, ka nebanku kredītdevēju izvēle ir liela. Lai kredītkompānijas izvēle aizņemtu pēc iespējas mazāk laika un lai Jūs neapjuktu plašajā piedāvājumā, internetā šobrīd ir pieejamas vairākas vietnes, kur salīdzināt kredītdevēju piedāvātos nosacījumus. Pāris minūšu laikā varat noskaidrot
- minimālo un maksimālo aizdevuma summu;
- procentu likmi;
- kredītņēmēja vecuma ierobežojumus;
- kredītkompānijas darba laiku;
- iespēju pirmo kredītu saņemt bez komisijas maksas;
- kredīta izskatīšanas laiku.

Lai pieteiktos kredītam, nepieciešams reģistrēties izvēlētās kompānijas mājaslapā, norādot savu personas kodu, e-pasta adresi un mobilā tālruņa numuru. Lai saņemtu naudu, nepieciešams reģistrēt savu bankas kontu, un visērtākais veids, kā to izdarīt, ir pārskaitīt reģistrācijas maksu aizdevējkompānijai. Lielākoties visām Latvijas nebanku kredītiestādēm šī samaksa ir 0,01 eiro.

Kādās situācijās noderēs ātrie kredīti?
Gadījumos, kad ir radušās neparedzētas situācijas, kuras nevar gaidīt līdz algas dienai, aizdevums var izrādīties ļoti noderīgs. Šādi gadījumi ir, piemēram, medicīniskie izdevumi, rēķini un komunālie maksājumi. Aizņēmums nav piemērots ceļojuma vai luksuss preču iegādei – aizdevums ir kā palīgs neplānotās situācijās, kuru risināšanu nevar atlikt uz vēlāku brīdi. Tomēr pirms aizņemšanās apdomājiet, vai spēsiet aizdevumu atmaksāt norādītajā termiņā, kā arī izvērtējiet aizdevuma nepieciešamību un savus ikmēneša ienākumus!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)