Banner 980x90

Divu Jūrmalas skolu reorganizācija noris bez sarežģījumiem

Foto: Jurmala24.lv
Foto: Jurmala24.lv

Ķemeru vidusskolas un Jūrmalas pilsētas Lielupes vidusskolas reorganizācijas pasākumi pašreiz norit bez sarežģījumiem, tikmēr citu skolu reorganizācija Jūrmalā netiek plānota, aģentūrai LETA pastāstīja Jūrmalas pilsētas domes pārstāve Ieva Aile.

Viņa sacīja, ka reorganizācijas process rit savu gaitu, šie plāni saskaņoti ar Izglītības un zinātnes ministriju, kā arī saņemtas reģistrācijas apliecības. Citu skolu reorganizācija bez minētajām Ķemeru un Lielupes vidusskolām Jūrmalā nav plānota, apliecināja Aile.

Kā ziņots, līdz 2016.gada 1.jūlijam plānota divu Jūrmalas skolu - Ķemeru vidusskolas un Jūrmalas pilsētas Lielupes vidusskolas - reorganizācija, lai izpildītu valdības apstiprinātos kritērijus par minimālo skolēnu skaitu vidusskolās.

Paredzēts, ka Ķemeros tiks saglabāta pamatskola. Arī Jūrmalas pilsētas Lielupes vidusskola tiks pārveidota par pamatskolu, vienlaikus paredzot, ka vidējās izglītības programmu Lielupes skolas telpās īstenos Jūrmalas Valsts ģimnāzija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)