Banner 980x90

Dizainakresli.lv skandināvu stila mēbeles – vieglums un elegance Tavā mājoklī

Skandināvu stils mēbelēs un telpu iekārtojumā pārliecinoši turpina savu uzvaras gājienu visā pasaulē, un arī pie mums, Latvijā mājokļu saimnieki arvien biežāk izvēlas tieši šī stila mēbeles un citus elementus. Dizainakresli.lv ir viens no uzņēmumiem, kas nodarbojas ar kvalitatīvu un unikālu skandināvu stila mēbeļu ražošanu Latvijā. Ielūkojies šī raksta turpinājumā, lai uzzinātu vairāk par skandināvu stila īpašībām, kas izpaužas arī krēslos, bāra krēslos, galdos, bērnistabas mēbelēs un interjera elementos no Dizainakresli.lv!
Kas raksturo skandināvu stilu?
Skandināvu stils ir ienācis daudzās mājās un dzīvokļos, dažkārt, pilnībā pārņemot telpu iekārtojumu, citos gadījumos – daļēji to papildinot. Tas, ka šis stils ir ieguvis plašu popularitāti, nav pārsteigums, jo tam piemīt vairākas pievilcīgas īpašības, kas izpaužas materiālos, krāsās, formās un dizainos.
 
• Augstas kvalitātes materiāli, kas ilgi kalpo – skandināvu stilā īpašs uzsvars tiek likts uz dabīgām sastāvdaļām, piemēram, koku, kas tiek kombinēts arī ar metālu, stiklu un citiem materiāliem. Arī Dizainakresli.lv savā produkcijā izmanto koksni – īpašā veidā apstrādātu, liekti līmētu finieri, kas ne tikai pievilcīgi izskatās, bet arī ir izturīgs, ilgi kalpo un nodrošina komfortu. Tāpat, protams, koksnei piemīt īpašs siltums un elegance, ar ko citi materiāli nevar sacensties. 

• Funkcionalitāte – vēl viena svarīga īpašība skandināvu stila mēbelēs ir doma, ar kādu katrs modelis ražots. Mēbelēm jābūt funkcionālām un praktiskām, lai tās būtu ne tikai pievilcīgas, bet arī noderīgas. Ideālā variantā vienam elementam vajadzētu būt vairākiem pielietojumiem.

• Krāsas – skandināvu stila mēbelēs un telpu iekārtojumā dominē zemes toņi un pasteļtoņi. Tie var būt gaiši un neuzkrītoši vai arī kontrastaini, piemēram, balts un melns, var pievienot arī pelēko. Arī koksnes toņi tiek bieži izmantoti šajā stilā. Tos ievērosi arī, izvēloties Dizainakresli.lv mēbeles, kas pieejamas ar: rieksta, ozola, zebrano, lamināta, wenges un citām koka ārējā apdarēm. 

• Minimālisms – skandināvu mēbeles un interjera elementi veidoti dizainā, kurā nav nekā lieka. Šeit visam ir sava vieta, funkcija un mērķis, un arī mēbeļu izskatā tiek uzsvērta vienkāršība un minimālisms, kas izpaužas gludās, slaidās līnijās, vieglā dizainā un formā.

Vēlies iegādāties skaistas un kvalitatīvas skandināvu stila mēbeles, kas ražotas Latvijā? Ienāc – Dizainakresli.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)