Banner 980x90

Dzintaru koncertzāle oktobrī uzsāks koncertu programmu "Brīvdienu mūzika"

Rīga, 28.sept., LETA. Dzintaru koncertzālē 8.oktobrī plkst.14 notiks maestro Raimonda Paula un dziedātāja Zigfrīda Muktupāvela koncerts, ar kuru tiks uzsākts pasākumu cikls "Brīvdienu mūzika", aģentūru LETA informēja koncertzāles sabiedrisko attiecību vadītājs Mārtiņš Pučka.

Pirmajā koncertā Paula un Muktupāvela izpildījumā atskanēs dzejnieka Jāņa Petera teksti koncertam "Krāsu balāde. Vārds mūzikā".

Otrajā "Brīvdienu mūzikas" rudens koncertā 29.oktobrī piedalīsies dziedātāja Katrīna Gupalo un pianists Andrejs Osokins, kuriem pievienosies sitaminstrumentālists Elvijs Endelis. Koncertā tiks atskaņotas dziesmas no Merilinas Monro, Edītes Piafas, Marlēnas Dītrihas, Laizas Minelli, Ninas Simones un Džūlijas Londonas repertuāra. "Gupalo vienlaikus spēcīgais un īpaši sensuālais balss tembrs spēlēsies koķetās, izaicinošās, emocionālās, bezbailīgās un maigās melodijās, bet klavieres Andreja Osokina rokās iegūs simfoniskā orķestra skanējumu," par koncertu sacīja Pučka.

Savukārt 26.novembrī koncertzālē viesosies pašmāju vokālā grupa "Framest". Grupa pastāv kopš 2005.gada. Tās sastāvā ir soprāns Beāte Zviedre, alts Rūta Dūduma, tenors Mikus Abaroniņš, baritons Jānis Ķirsis un bass Roberts Memmēns. Grupas koncertos izskan gan pašu, gan citu komponistu skaņdarbi "a capella" izpildījumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)