Banner 980x90

"Era Esthetic" – klīnika, kas risina ādas estētiskās problēmas

Ādas stāvokli ik dienu ietekmē dažādi faktori – vide, laika apstākļi, novecošanās, saule, stress, hormonālais fons un citi. Tie uz ādas atstāj savas pēdas, kas var nešķist vēlamas, jo tās mazina pārliecību par sevi, var ietekmēt sabiedrisko un personīgo dzīvi, radīt stresu un mazināt patiku pret savu ķermeni.

Estētiskās un lāzerdermatoloģijas klīnika "Era Esthetic" piedāvā dažādus modernus un efektīvus veidus, kā mazināt un novērst šo faktoru radītas sekas – izlīdzināt rētas un grumbas, atjaunot ādas virsējo slāni, novērst ādas apsārtumu, atbrīvot no nevēlamā apmatojuma ar lāzerepilācijas palīdzību, likvidēt labdabīgus ādas veidojumus un dzimumzīmes, pigmenta plankumus. Klīnikā dažādu ādas problēmu novēršanai tiek izmantoti vairāki jaunākās paaudzes lāzeri, kas ir gan ar augstu efektivitāti, gan īpaši saudzīgi pret ādu.

Apmatojuma likvidēšana ar lāzerepilāciju
Šis ir viens no klīnikas klientu novērtētiem un pieprasītiem pakalpojumiem nevēlamā apmatojuma likvidēšanai. Lāzerepilācija ļauj atbrīvoties no apmatojuma uz ilgu laiku. Atliek veikt pilnu kursu un pēc tam regulāri veikt uzturošās procedūras vismaz reizi gadā, lai varētu aizmirst par ataugušiem matiņiem pavisam.

Lāzerepilācija "Era Esthetic" klīnikā notiek ar jaunākās paaudzes aleksandrīta lāzeru, kas ir īpaši efektīvs un saudzīgs. Tas spēj tikt galā arī ar gaišiem un smalkiem matiņiem. Aleksandrīta lāzers arī aprīkots ar jau integrētu ādas atvēsināšanas sistēmu, kas novērš jebkādu diskomfortu procedūras laikā.

Dzimumzīmju noņemšana ar lāzeru
Vēl viena nozīmīga procedūra, ko iespējams veikt klīnikā "Era Esthetic", ir dzimumzīmju likvidēšana ar lāzeru. Vajadzība noņemt dzimumzīmi var būt dažādu iemeslu dēļ – tā ir estētiski nepievilcīga, ir risks to traumēt, tā atrodas vietā, kur rada psiholoģisku diskomfortu. Dzimumzīmju noņemšana ar lāzeru ir ātra, ērta un droša. Procedūra ir mazsāpīga un ilgst vien dažas minūtes. Procedūras laikā netiek bojāta apkārtējā āda un audi. Visu šo iemeslu dēļ dzimumzīmju noņemšana ar lāzeru ir ļoti pieprasīta procedūra.

Tetovējumu noņemšana ar lāzeru
Tāpat ar lāzeru var efektīvi atbrīvoties arī no tetovējumiem, kas vairs nav estētiski vai tiem vairs psiholoģiski nav vietas uz ķermeņa. Tetovējuma noņemšana ar lāzeru ir ērta un vienkārša, nav nepieciešams izmantot ķirurģisku iejaukšanos audos. Lāzera starojuma viļņa garumu iespējams pielāgot tetovējuma veidam, ādas tipam un tintes krāsai. Lāzera stars absorbē tetovējuma pigmenta daļiņas, kā rezultātā tās sakarst un sabrūk.

Ādas kopšana ar skābekli
Viena no estētiskās dermatoloģijas procedūrām, ko klīnikā iespējams veikt, ir ādas kopšana ar skābekli jeb intraceuticals. Tā ir aparātprocedūra, kuras laikā āda tiek piesātināta ar hialuronskābi un nanomolekulārajiem serumiem, kā rezultātā āda tiek intensīvi mitrināta un bagātināta ar nepieciešamajām vielām. Procedūras rezultātā āda iegūst svaigu izskatu un veselīgu krāsu, samazinās grumbiņu dziļums, uzlabojas asinsrite. Āda izskatās veselīga, starojoša un elastīga.

Šīs ir tikai dažas no procedūrām un pakalpojumiem, kas pieejami klīnikā "Era Esthetic". Pilnu procedūru klāstu un cenas varat apskatīties klīnikas mājaslapā eraesthetic.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)