Banner 980x90

Iedzīvotājus aicina balsot par 2019.gada Latvijas Jauniešu galvaspilsētu

Rīga, 13.jūl., LETA. Līdz 21.jūlijam ikviens iedzīvotājs ir aicināts piedalīties aptaujā, kura mērķis ir noteikt 2019.gada Latvijas Jauniešu galvaspilsētu, liecina Latvijas Jaunatnes padomes publiskotā informācija.

Balsojumu par sev tīkamāko pilsētu ir iespējams veikt mājas lapā "www.jaunatneslietas.lv" vienu reizi 24 stundu laikā.

Konkursa uzvarētājs visa gada garumā kļūs par epicentru svarīgākajām Latvijas jaunatnes politikas aktivitātēm un jauniešu pasākumiem. Tāpat uzvarētājs saņems goda plāksni ar uzrakstu "Latvijas Jauniešu galvaspilsēta 2019" un ceļojošo kausu ar uzrakstu "Latvijas Jauniešu galvaspilsēta".

Latvijas Jauniešu galvaspilsētas 2019 statusa ieguvēja noteikšanā tiks ņemts vērā žūrijas vērtējums un sabiedrības balsojuma rezultāti.

Konkurss tiek organizēts trešo gadu ar mērķi popularizēt darbu ar jaunatni pašvaldību vidū un tā nozīmi sabiedrības ar pilsonisko apziņu audzināšanā. Tajā skaitā tiek popularizētas Eiropas Savienības vērtības un iespējas jauniešiem - stiprināt pašvaldību sadarbību jaunatnes jomā, labo prakšu un pieredzes apmaiņu, turpināt iedibinātās tradīcijas darbā ar jaunatni, paaugstināt darbā ar jaunatni iesaistīto personu, pašvaldību un organizāciju, kas organizē darbu ar jaunatni prestižu un veicināt jauniešu līdzdalību un iesaistīšanos sabiedriskajos procesos.

Konkursu organizē Izglītības un zinātnes ministrija sadarbībā ar Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā un Latvijas Jaunatnes padomi.

Uzvarētāji tiks paziņoti 12.augustā Madonā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)