Banner 980x90

Informē, kuras Jūrmalas pilsētas izglītības iestādes, streika laikā nestrādās

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Saistībā ar izglītības darbinieku streiku, kas notiks 27.novembrī un kurā piedalās arī Jūrmalas pilsētas izglītības iestāžu darbinieki, skolās darbs tiks organizēts dažādi.

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja Jūrmalas pilsētas pašvaldības paŗstāvji, vispārējās pamatizglītības un vidējās izglītības iestādes, kuras strādā bez izmaiņām:

* Sākumskola "Taurenītis";

* Sākumskola "Ābelīte";

* Jūrmalas Alternatīvā skola;

* Jūrmalas pilsētas Kauguru vidusskola;

* Jūrmalas pilsētas Jaundubultu vidusskola.

Vispārējās pamatizglītības un vidējās izglītības iestādes, kuras strādā saskaņā ar izglītības iestādes vadītāja veiktajām izmaiņām mācību procesā, par tām informējot vecākus un izglītojamos e-klasē, izglītojamā dienasgrāmatā, nosūtot vēstuli:

* Jūrmalas sākumskola "Atvase";

* Jūrmalas pilsētas internātpamatskola;

* Jūrmalas Valsts ģimnāzija;

* Jūrmalas pilsētas Lielupes vidusskola.

Vispārējās pamatizglītības un vidējās izglītības iestādes, kuras nestrādā:

* Slokas pamatskola - informācija vecākiem e-klasē, dienasgrāmatās. Skola nodrošina to izglītojamo drošību, kuri atnāks uz skolu, nodrošina pusdienas un iespēju skatīties filmas un spēlēt spēles.

* Vaivaru pamatskola - informācija vecākiem e-klasē. Drošību nodrošina un ar izglītojamajiem sadarbojas un organizē saturisku laika aizpildīšanu klašu audzinātāji un pirmsskolas grupu skolotāji, skolotāju palīgi, pagarinātās dienas grupas skolotāji.

* Jūrmalas pilsētas Mežmalas vidusskola (izņemot pirmsskolas 5/6 gadīgo bērnu grupas) - informācija vecākiem e-klasē, rakstiskās vēstulēs, kuras vecākiem jāparaksta un jānosūta klases audzinātājam. Garantēta drošība izglītojamajiem, kuri ieradīsies skolā.

* Majoru vidusskola - informācija vecākiem e-klasē, Facebook, skolas mājas lapā, informācijas stendā. Par izglītojamo drošību atbild klases audzinātājs.

* Pumpuru vidusskola - informācija vecākiem e-klasē, skolas mājas lapā, individuāla informācija skolēniem, skolas informācijas stendā. Skola garantē drošību izglītojamajiem, kuri ieradīsies skolā.

* Ķemeru vidusskola - vecākiem informācija e-klasē. Izglītojamajiem, kuri ieradīsies skolā, drošību nodrošina administrācija.

* Jūrmalas vakara vidusskola - strādā administrācija un atbild par izglītojamo drošību. Izglītojamiem pieejamas klases telpas, mācību līdzekļi.

Pirmsskolas izglītības iestādes, kuras strādā bez izmaiņām:

* Jūrmalas PII "Austras koks";

* Jūrmalas PII "Bitīte";

* Jūrmalas PII "Mārīte";

* Jūrmalas PII "Namiņš";

* Jūrmalas PII "Saulīte";

* Jūrmalas PII "Podziņa";

* Jūrmalas PII "Katrīna";

* Jūrmalas PII "Madara".

Pirmsskolas izglītības iestādes, kuras nestrādā:

* Jūrmalas PII "Lācītis" - informēs vecākus pret parakstu, pieskatīs un atbildēs par to bērnu drošību, kurus vecāki atvedīs.

* Jūrmalas PII "Zvaniņš" - informēs vecākus telefoniski, ja atvedīs bērnus, pieskatīs, atbildēs par drošību.

Jūrmalas profesionālās ievirzes izglītības iestādes (Jūrmalas Mākslas skola, Jūrmalas Mūzikas vidusskola, Jūrmalas Sporta skola) un Jūrmalas Bērnu un Jauniešu interešu centrs strādā bez izmaiņām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)