Banner 980x90

Izsludināts metu konkurss Dzintaru koncertzāles lielās zāles atjaunošanai un paplašināšanai

Rīga, 14.marts, LETA. Jūrmalas pilsētas dome izsludinājusi metu konkursu Dzintaru koncertzāles teritorijas, kā arī lielās vasaras zāles atjaunošanai un paplašināšanai, aģentūru LETA informēja Jūrmalas domes sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Zane Leite.

Konkursa rezultātā Jūrmalas dome cer saņemt vienotu apbūves ieceri lielās zāles pārbūvei, paplašināšanai un apkārtējās teritorijas labiekārtošanai. Pretendentu uzdevums ir piedāvāt risinājumus lielās zāles ietilpības palielināšanai, vīziju koncertzāles priekšlaukumam un ieejai koncertzāles administrācijas ēkai, kā arī veikt kompleksu teritorijas analīzi un pielāgošanu publikas un mūziķu ērtībām.

Pārbūvējot koncertzāli, nozīmīgi ir rast risinājumus arī koncertzāles izmantošanas laika paildzināšanai pirms un pēc vasaras sezonas, norādīja Leite.

Dzintaru koncertzāles kompleksa galvenās daļas ir mazā jeb slēgtā zāle, kas būvēta 1936.gadā, un lielā zāle, kas uzbūvēta 1963.gadā, un kopš tā laika piedzīvojusi vairākas pārbūves. Arhitektonisko un māksliniecisko vērtību dēļ koncertzāles teritorija un būves ir nozīmīgs kultūras un vēstures objekts Jūrmalas pilsētā.

Konkursa piedāvājumus var iesniegt līdz šī gada 28.septembrim. Konkursa nolikums pieejamas Jūrmalas pašvaldības interneta vietnes sadaļā "Pašvaldība-Iepirkumi".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)