Banner 980x90

Izziņo biļešu tirdzniecību uz popmūzikas festivālu "Laima Vaikule Jūrmala Rendez-Vous"

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA
Dzintaru koncertzālē no 5.jūlija līdz 8.jūlijam norisināsies popmūzikas festivāls "Laima Vaikule Jūrmala Rendez-Vous", un ir sākusies biļešu tirdzniecība, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji.

Pasākums pulcēs tādas Krievijas estrādes mūzikas zvaigznes kā Maksims Galkins, Valērijs Meladze un Soso Pavliašvilli. Festivālā piedalīsies arī Intars Busulis, Marija Naumova un citi mākslinieki no Latvijas, Krievijas un citām valstīm.

"Man ļoti patīk vasarā uzņemt viesus un rīkot ballītes. Jūrmala tam ir ideāla vieta, un man ir tik daudz fantastisku kolēģu, kuri ir piekrituši muzikālajiem randiņiem uz Dzintaru koncertzāles skatuves. Tāpat kā pagājušogad, dziedāšu savus hitus, došu vārdu viesiem un dziedāsim duetos ar maniem kolēģiem. Ir sagaidāmi daudzi pārsteigumi, jo šādas tikšanās vienmēr sniedz daudz prieka un pozitīvu emociju," tā par festivālu izsakās Vaikule.

Festivāls radies, pateicoties Vaikules iniciatīvai, un šogad norisināsies otro reizi. Biļetes pieejamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā "www.bilesuserviss.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)