Banner 980x90

Jauns matracis ir kā svētki tavai mugurai

Modernā cilvēka ikdiena arvien tiek pavadīta sēdošā vidē. Darbs ofisā nozīmē mazkustīgu ikdienu, slodzi mugurai un sprandai. Ja neizdodas šīs ķermeņa zonas atpūtināt pa dienu, ir īpaši nozīmīgi to nodrošināt laikā, kad guļam. To var izdarīt, izvēloties patīkamu un kvalitatīvu matraci.

Jauna matrača iegādei ir vērts veltīt pamatīgu piedāvājuma izpēti, jo matracis nav produkts, kuru iegādājamies ikdienā  tam jākalpo vairākus gadus. Kur pirkt matraci, kas atbalstīs muguras un kakla skriemeļus miegā? To var izdarīt Erti.lv matraču interneta veikalā vai Rīgā, Maskavas ielā 180. Te pieejami dažādu tipu matrači katrai gaumei un maciņam.

Bonnell matrači ir zināmi ar to, ka ir samērīgi kvalitātē un cenā  par pieejamu cenu iespējams iegādāties labas kvalitātes matraci. Bonnell nosaukums nāk no atsperu bloka, kuru tā arī dēvē  Bonnell. Šis atsperu bloks nodrošina stingrību, jo šajā sistēmā ir 120 atsperes uz vienu kvadrātmetru. Ja mugurai un kaklam nepieciešams stingrs balsts, Bonell atsperu bloks to nodrošinās, vienmērīgi izdalot gulētāja svaru uz matrača virsmas. Pilnīgi viss matrača pildījums ir radīts no dabīgiem līdzekļiem. Kokosrieksta šķiedras kārta ir gaisu caurlaidīgs materiāls, piemērots alerģiskiem cilvēkiem. Pieejamas arī perforētā lateksa pildījuma kārtas  šis porainais materiāls nodrošina ideālu mikroklimatu, kā arī lieliski pielāgojas ķermeņa formām. Maksimālam komfortam pieejams arī Memory Foam pildījums. Šis materiāls "atceras" cilvēka ķermeņa formas, tādēļ matracis kļūst par unikālu un indivīdam piemērotu produktu.

Bonnell matrači pieejami dažādās pildījumu kombinācijās, kas nosaka arī matraču cenu. Visi matrači ir pieejami standarta gultu izmēros, taču pastāv iespēja veikt arī individuālu pasūtījumu un iegādāties matraci nestandarta izmēros. Pilnīgi visi Erti.lv matrači ir ražoti Latvijā.

Iesakām apmeklēt Erti.lv mājaslapu, lai iepazītos ar visiem pieejamajiem matračiem un to specifikāciju. Te pamanīsiet arī to, ka matračiem piemērotas īpaši izdevīgas atlaides. Erti.lv piedāvā lieliskas kvalitātes matračus par zemām cenām. Visus matračus iespējams novērtēt arī veikalā Rīgā, Maskavas ielā 180. Ja rodas jautājumi, apmeklējiet mājaslapu Erti.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)