Banner 980x90

Jūrmalā ar vērienīgu koncertu uzstāsies grupa "IOWA"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Otrdien, 26.jūlijā, plkst.20.00 Dzintaru koncertzālē notiks populārās Krievijas grupas "IOWA" koncerts, pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja organizatori.

Spilgtā apvienība uzstājas uz labākajām skatuvēm, viņu koncerti allaž ir izpārdoti un vienmēr nozīmē karstu ballīti. Jūrmalā klausītāji dzirdēs grupas jaunāko koncertprogrammu "Byot Bit" (Бьёт бит/Ritmisks bīts). Dziesma ar tādu pašu nosaukumu trīs mēnešu laikā savākusi 16 miljonus skatījumu YouTube. Turklāt grupa "IOWA" uz Latviju dodas kā gada labākā Krievijas grupa (telekanāla RU.TV muzikālās prēmijas laureāti).

Grupa "IOWA" — mūziķi no Baltkrievijas, kas mērķtiecīgi iekarojuši Krievijas mūzikas virsotnes ar hītiem "Mama", "Ulibajsja", "Marshrutka". Viņu debijas albums "Export" kļuva par vienu no 2015.gada pārdotākajiem Krievijas iTunes. Savukārt kompozīcija "Ulibajsja" – par pieprasītāko NVS valstu izpildītāju dziesmu globālajā iTunes. "IOWA" dziesmas skan radio un populārajos Krievijas seriālos "Fizruk", "Kuhnja", "Molodezhka". 2012. gadā apvienība piedalījās jauno izpildītāju konkursā "Jaunais vilnis", kur saņēma Love Radio īpašo balvu un kļuva par festivāla pastāvīgajiem viesiem. 2014. gadā grupa sniegusi vairāk nekā 150 koncertus Krievijā un ārpus tās, uzstājusies Big Love Show, F-1 Krievijas "Grand Prix" kvalifikācijā Sočos, Olimpiādē un citos nozīmīgos notikumos.

Biļetes uz koncertu var iegādāties "Biļešu serviss" kasēs un "Statoil" degvielas uzpildes stacijās visā Latvijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)