Banner 980x90

Jūrmalā arī šogad piedāvā pasākumu kompleksu grūtniecēm

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Jūrmalas pilsēta aicina visas Jūrmalas topošās māmiņas būt aktīvām un izmantot iespēju bez maksas vingrot sertificētu speciālistu vadībā, lai uzlabotu savu pašsajūtu un sniegtu veselīgu dzīves sākumu savam mazulim.

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja Jūrmalas pilsētas pašvaldības pārstāvji, veselību veicinošu pasākumu kompleksā topošām māmiņām ietver fizioterapeita konsultāciju un nodarbību, ārstnieciskās vingrošanas nodarbības baseinā un zālē fizioterapeita vadībā kā arī jogas nodarbības grūtniecēm jogas speciālista vadībā:

* individuāla fizioterapeita konsultācija un nodarbība,
* ārstnieciskās vingrošanas nodarbības grupā baseinā un zālē fizioterapeita vadībā,
* jogas nodarbības grūtniecēm grupā jogas speciālista vadībā.

Lai saņemtu pakalpojumu, aicinām visas topošās māmiņas sākot ar 12.grūtniecības nedēļu, kuras savu dzīvesvietu deklarējušas Jūrmalā, vērsties Jūrmalas pilsētas domes Labklājības pārvaldē, Mellužu prospektā 83 un aizpildīt iesnieguma formu, klāt pievienojot ārsta-ginekologa izziņu (adresētu Jūrmalas pilsētas domes Labklājības pārvaldei) par personas veselības stāvokli, par medicīnisko kontrindikāciju neesamību, kā arī rekomendācijām veselību veicinošu pasākumu kompleksa topošām māmiņām saņemšanai.

Pakalpojums ir bez maksas. 2016.gadā pakalpojumu nodrošina SIA "Sanare-KRC Jaunķemeri" Kolkas ielā 20.

Iesnieguma forma pieejama Jūrmalas pilsētas Labklājības pārvaldē vai elektroniskā veidā  www.jurmala.lv

Tālrunis informācijai 67767347, e-pasts: labklajibas.parvalde@jurmala.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)