Banner 980x90

Jūrmalā ekspluatācijā nodots dzīvojamo māju komplekss "Jasmine Garden"

Rīga, 17.okt., LETA. Ekspluatācijā nodots dzīvojamo māju komplekss "Jasmine Garden" Jasmīnu ielā 10, Bulduros, Jūrmalā, kura izveidē investēti septiņi miljoni eiro, aģentūru LETA informēja projekta attīstītāja "LNK Properties" pārstāvji.

Uzņēmuma pārstāvji norādīja, lai veiksmīgi iekļautos Jūrmalas apbūves raksturā, vienas lielas ēkas vietā izveidotas četras virszemē savstarpēji nesavienotas trīsstāvu ēkas ar kopēju apakšzemes stāvvietu zem tām. Katrā ēkā ir deviņi vai 15 dzīvokļi, kuru platība ir no 42 līdz 100 kvadrātmetriem.

Kompleksa teritorijā ir saglabāti arī vairāk nekā 40 koku, savukārt nožogotā, labiekārtotā teritorijā izveidots rotaļu laukums.

Kompleksa arhitekts ir Juris Mitenbergs, bet būvnieks SIA "Merks".

Holdings "LNK Group" dibināts 1988.gadā. Tajā ietilpst 18 uzņēmumi, kas darbojas trijos galvenajos virzienos - būvniecībā un ražošanā ("LNK Industries"), aviācijas tehnikas aprēķinos, testēšanā un apkopē ("LNK Aerospace") un nekustamo īpašumu attīstībā ("LNK Properties").

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)