Banner 980x90

Jūrmalā notiks "Gaidību svētki" topošajām māmiņām

Rīga, 24.marts, LETA. Jūrmalā 1.aprīlī un 2.aprīlī notiks "Gaidību svētki", kuros topošajām māmiņām būs iespējams uzklausīt lekcijas, piedalīties sarunās un meistarklasēs.

Pasākumā būs iespēja iegūt jaunas un noderīgas zināšanas, atpūsties un iepazīties ar citām sievietēm līdzīgā situācijā. Daudzas māmiņas gaidībās šajā dzīves periodā sajūtas vientuļas, jo pēkšņi dzīves situācija ir mainījusies. Tādēļ ir vajadzīgs šāds pasākums, kurā grūtnieces varēs ne tikai satikties ar citām sievietēm, kas piedzīvo līdzīgas emocijas, bet arī aprunāties ar speciālistiem un relaksēties.

"Gaidību svētkos" piedalīsies sabiedrībā zināmas vecmātes, dūlas, PEP mammas un citi speciālisti, kas vadīs dažādas sarunas, lekcijas un meistarklases par topošajām māmiņām aktuāliem tematiem. Pasākuma laikā, lai palīdzētu dalībniecēm atslābināties un sajust mieru sevī, notiks gongu meditācija un grūtnieču joga. Savukārt, lai topošajām māmiņām būtu vieglāk iepazīties savā starpā un tās iemācītos dažādas noderīgas, praktiskas lietas, tiks organizētas meistarklases, kurās varēs apgūt dažādas tiešām interesantas lietas, sākot no Rebozo lakatu masāžas un mandalu zīmēšanas un beidzot ar veselīgu zaļo kokteiļu un riekstu sviestu pagatavošanu.

Vecmāte Rudīte Brūvere stāstīs kā piedzīvot harmoniskas dzemdības, PEP mammas iedos vīziju par to, kas notiek pēc tam, kad bērniņš ir piedzimis un kā piemēroties jaunajai situācijai, savukārt dūlas stāstīs kā pārvarēt dzemdību sāpes un ierādīs īpašus masāžas veidus. Pasākumā piedalīsies arī speciālisti, kuri stāstīs par tādām lietām, kā radošas bērnu istabas iekārtošanu un zaļāku dzīvesveidu.

Pasākums notiks viesnīcas "SemaraH hotel Lielupe" telpās, kur dalībniecēm pieejams arī peldbaseins un SPA pakalpojumi, kā arī īpašas cenas palikšanai pa nakti pasākuma laikā. Gaidību svētku atbalstītāji "Happeak", "Medela", "Yogi Tea", "NUK" un "Atmiņu grāmata" ir sarūpējuši topošajām māmiņām jaukas dāvaniņas, radošo meiteņu duo no svētku aģentūras La Creation rūpēsies par to, lai valda īsta svētku atmosfēra. Dalībnieces, kas nevēlas šķirties no ģimenes uz divām dienām, var vīru un bērnus ņemt līdzi. Atsevišķās meistarklasēs varēs piedalīties arī viņi un pasākuma norises telpā būs bērnu stūrītis. Arī viesnīcā atrodas bērnu klubs.

Uz "Gaidību svētkiem" var iegādāties vienas vai divu dienu biļeti, kā arī ieejas karti uz atsevišķām nodarbībām vai meistarklasēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)