Banner 980x90

Jūrmalā par 1,5 miljoniem eiro paplašināti ūdenssaimniecības tīkli

Rīga, 30.jūn., LETA. Jūrmalā, Buļļuciemā, par 1,5 miljoniem eiro paplašināti ūdenssaimniecības tīkli, aģentūru LETA informēja SIA "Jūrmalas ūdens".

Objektu pēc SIA "Jūrmalas ūdens" pasūtījuma realizēja būvuzņēmums SIA "Ostas celtnieks". Tas tika īstenots 10 mēnešu laikā, paplašinot esošo ūdenssaimniecības infrastruktūru par vairāk nekā septiņiem kilometriem.

Projekta laikā tika izbūvēti jauni kanalizācijas tīkli, divas pazemes tipa sūkņu stacijas, ūdensapgādes un kanalizācijas tīkli Vikingu, Matrožu, Lašu un Jūrnieku ielā Buļļuciemā, Jūrmalā. Pēc ūdenssaimniecības infrastruktūras paplašināšanas veikti brauktuves seguma un zālāja atjaunošanas darbi.

Jūrmalā šī ir jau ceturtā būvniecības kārta un Buļļuciemā tika noslēgts pirmais tās posms, izbūvējot ūdensvadu aptuveni 3,5 kilometru garumā, kanalizācijas tīklus 2,5 kilometru garumā, divas sūkņu stacijas, kā arī kanalizācijas spiedvadu gandrīz viena kilometra garumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)