Banner 980x90

Jūrmalā prezentēs jaunu franču izglītības centru bērniem

Svētdien, 6.septembrī, plkst.14.00 Jūrmalā, restorānā "36.līnija", notiks franču izglītības centra bērniem prezentācija.

Kā aģentūru LETA informēja centra pārstāvji, prezentāciju vadīs Marija Naumova. Par savu dalību projektā pastāstīs restorāna "36.līnija" īpašnieks Lauris Aleksejevs, bet par mācību centra ideju un realizāciju prezentācijas dalībnieki uzzinās no tā dibinātājas Jeļenas Bujanovas.

Par topošās "Nākotnes skolas" projektu un būvniecību Piņķos klāstīs arhitekts Juris Lasis.

Mācību centrs septembrī sāks savu darbību Rīgā, Ausekļa ielā 5. Tiek uzsākta arī jaunas centra ēkas būvniecība Piņķos, kur centrs turpinās darboties no nākamā gada vasaras.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)