Banner 980x90

Jūrmala šonedēļ piedalīsies medicīnas tūrisma izstādē "MedShow" Maskavā

Šajā nedēļas nogalē, no 20. līdz 21.septembrim, Maskavā tirdzniecības un izstāžu centrā "Tišinka" norisināsies medicīnas tūrisma starptautiskā izstāde "MedShow". Izstādē ar savu stendu piedalīsies kūrortpilsēta Jūrmala sadarbībā ar Tūrisma attīstības valsts aģentūru, pilsētas informācijas portālam Jurmala24.lv ziņo Jūrmalas pašvaldība.

"MedShow" izstādē piedalās medicīnas un veselības tūrisma pilsētas un valstis, ārstniecības un rehabilitācijas klīnikas un citas medicīnas iestādes. Izstādes apmeklētāju vidū ir medicīnas tūrisma, veselības aprūpes nozares pārstāvji un potenciālie klienti.

Jūrmala "MedShow" izstādē piedalās otro reizi, līdzīgās medicīnas un veselības tūrisma izstādēs kūrortpilsēta līdz šim ir startējusi Ziemeļeiropā, Ukrainā un Krievijā. Kūrortpilsētas stenda apmeklētāji varēs saņemt jauno Jūrmalas veselības tūrisma brošūru krievu valodā ar informāciju par kūrortpilsētas veselības tūrisma un medicīnas pakalpojumiem, kurus sniedz Jūrmalas rehabilitācijas centri, Jūrmalas kūrortviesnīcas, sanatorijas, Jūrmalas slimnīca un citas pilsētas iestādes.

Pirms izstādes, 19.septembrī, Latvijas Republikas vēstniecības Krievijā telpās notiks Latvijas medicīnas tūrisma darba seminārs, kurā piedalīsies Latvijas Republikas Vēstniecības un Tūrisma attīstības valsts aģentūras pārstāvji, Latvijas veselības tūrisma klastera biedri un lidsabiedrības "airBaltic" oficiālā pārstāve Maskavā. Darbseminārā Krievijas medicīnas tūrisma kompānijām un žurnālistiem tiks prezentēts Jūrmalas veselības tūrisma piedāvājums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)