Banner 980x90

Jūrmalā svinēs Starptautisko jogas dienu 

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
21.jūnijā Latvija līdz ar 177 pasaules valstīm svinēs Starptautisko jogas dienu, pilsētas informācijas portāls Jurmala24.lv noskaidroja Jūrmalas pilsētas pāsvaldībā.

Projekts "Joga Jūrmalā" pievienojas svinību pasākumiem un aicina visus interesentus 21.jūnijā plkst.18.00 uz  Hatha jogas nodarbību, kas notiks Jūrmalas pilsētas muzejā, Tirgoņu ielā 29. Jums būs iespēja iepazīt plūstošās flow Yoga, Yin Yoga un Yoga Nidra.

Līdzi jāņem jogas paklājiņš un pleds (ja nav, būs nodrošināti daži rezerves paklājiņi). Dalības maksa - ziedojums.

Atgādinām, ka Jūrmalā regulāras jogas nodarbības vasartas sezonā tiek rīkotas jau otro gadu. Šovasar tās notiek gan Majoru pludmalē jūras krastā, gan pie upes, labiekārtotā peldvietā Ezeru ielas galā pie Lielupes. Nodarbības vada jogas instruktors, Latvijas Universitātes Indijas studiju un kultūras centra lektors Arnis Siliņš.

Jogas nodarbības jūras krastā notiek Majoru pludmalē Pilsoņu ielas galā  trešdienās līdz 31.augustam plkst.10.00. Savukārt atpūtas vietā pie Lielupes, Ezeru ielas galā, jogas nodarbības notiek piektdienās plkst.10.00. Jogas nodarbības notiek no rīta, jo tad ir vislabvēlīgākais laiks saules enerģijas uzņemšanai. Līdz ar praktiskām nodarbībām biedrība "Latvijas Jogas skola" rīko arī lekcijas par jogas vēsturi un filozofiju; tās notiek Sabiedrības integrācijas valsts aģentūras telpās Dubultos, Dubultu prospektā 71. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)