Banner 980x90

Jūrmalā trešo reizi pasniegtas Sabiedriskā labuma balvas

Rīga, 3.dec., LETA. Jūrmalas dome trešo gadu pēc kārtas pasniegusi Sabiedriskā labuma balvas, aģentūru LETA informēja pašvaldības pārstāve Elita Cepurīte.

Apbalvojumus pašvaldība piešķir, lai izteiktu atzinību cilvēkiem, kuri devuši nozīmīgu ieguldījumu jūrmalnieku veselības un sociālās aizsardzības jomā, kā arī pilsoniskas sabiedrības stiprināšanā.

Goda raksts "Par mūža ieguldījumu veselības aizsardzības jomā" tika piešķirts ārstei Vijai Martai Neilandei. Medicīnas jomā ārste strādā 46 gadus, no tiem 31 gadu veltījusi darbam Jūrmalas slimnīcā, kur strādā par neiroloģi.

Nominācijā "Par godprātīgu un pašaizliedzīgu darbu sociālās palīdzības un sociālo pakalpojumu sniegšanā" Atzinības raksti tika pasniegti pilsētas Labklājības pārvaldes Sociālā darba daļas vadītājai Elīnai Siliņai un Jūrmalas pilsētas pašvaldības iestādes "Jūrmalas veselības veicināšanas un sociālo pakalpojumu centrs" sociālajai aprūpētājai Rozalijai Sadkovai.

Atzinības raksti "Par godprātīgu un pašaizliedzīgu darbu veselības aizsardzības jomā Jūrmalas pilsētas iedzīvotājiem" piešķirti Jūrmalas slimnīcas fizikālās un rehabilitācijas medicīnas māsi Valentīnai Šedei, Dubultu poliklīnikas ambulatorajai medicīnas māsai ftiziopneimonologa kabinetā Ērikai Budovai un pašvaldības SIA "Kauguru veselības centrs" radiologa asistentei Irēnai Meierei.

Tāpat atzinības raksti "Par ieguldījumu veselības nozares attīstībā" pasniegti Latvijas Universitātes Paula Stradiņa medicīnas koledžas direktorei Ilgai Eriņai, SIA "Sanare-KRC Jaunķemeri" Ergoterapijas nodaļas, Veselīga dzīvesveida nodaļas vadītājai un Latvijas Ergoterapeitu asociācijas viceprezidentei Zanei Liepiņai un valsts SIA "Nacionālais rehabilitācijas centrs "Vaivari" nodaļas vadītājai, ārstei pediatrei Rutai Ozoliņai.

Atzinības rakstus "Par nesavtīgu palīdzības sniegšanu līdzcilvēkiem" pasniedza arī "Jūrmalas veselības veicināšanas un sociālo pakalpojumu centrs" saimniecības vadītājai Initai Videniecei un iestādes sociālajai darbiniecei Olgai Sapelkinai, kā arī smilšu spēļu terapeitei, valsts SIA "Nacionālais rehabilitācijas centrs "Vaivari" psiholoģei Inesei Ābolai un pašvaldības SIA "Veselības un sociālās aprūpes centrs - Sloka" māsas palīdzei Anitai Ivanovai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)