Banner 980x90

"Jūrmalas autobusu satiksme" ievieš iespēju plānot maršrutus vietnē "Google Maps"

Rīga, 5.marts, LETA. No šodienas SIA "Jūrmalas autobusu satiksme" (JAS) saviem pasažieriem piedāvā iespēju saplānot autobusu maršrutu tīmekļa karšu servisā "Google Maps", aģentūru LETA informēja JAS pārstāve Maija Lazdiņa.

Viņa skaidroja, ka, ieejot interneta vietnē "www.google.lv/maps" vai "Google Maps" aplikācijā, uzklikšķinot uz zilās bultas, pasažieris meklētājā no piedāvātajām pārvietošanas iespējām izvēlas "sabiedrisko transportu". Pēc tam norāda atrašanās vietas adresi vai apdzīvotās vietas/ielas nosaukumu, vai arī uzreiz kartē atzīmē atrašanās vietu un norāda brauciena galamērķi.

Sadaļā "Opcijas" var atzīmēt īsāko un ātrāko maršrutu, kurā ir mazāks pieturvietu un pārsēšanās reižu skaits, kā arī izvēlēties īsāko ceļu, kas jāiet ar kājām. Turklāt pasažieris pats var norādīt vēlamo izbraukšanas un ierašanās laiku, tostarp, izvēlēties pēdējo pieejamo maršruta plānu attiecīgajā dienā. Izveidotā maršruta plānu var koplietot no datora ar mobilajām ierīcēm - telefonu vai planšetdatoru.

SIA "Jūrmalas autobusu satiksme" dibināta 2011.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 2845 eiro. 2016.gadā uzņēmums strādāja ar apgrozījumu 2,071 miljons eiro un 14 438 eiro zaudējumiem. Dati par 2017.gadu patlaban vēl nav pieejami. "Jūrmalas autobusu satiksmes" vienīgais īpašnieks ir Zigmunds Pavlovskis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)