Banner 980x90

Jūrmalas dome atsaka atļaujas izsniegšanu intīma rakstura šoviem naktsklubā "Releks"

Jurmala24.lv
Jurmala24.lv
Jūrmalas dome ceturtdien, 18.augustā, sēdē pieņēmusi lēmumu atteikt atļaujas izsniegšanu intīma rakstura izklaides vai šova programmas ar erotikas elementiem rīkošanai Edinburgas prospektā 13, Jūrmalā, aģentūrai LETA pastāstīja domes sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja pienākumu izpildītāja Zane Leite.

Lēmums pieņemts, pamatojoties uz Ministru kabineta 2008.gada 2.septembra noteikumu "Intīma rakstura izklaides ierobežošanas noteikumi" 10.1.apakšpunktu un Jūrmalas domes Drošības, kārtības, transporta un komunālo lietu komitejas šā gada 20.jūlija sēdes negatīvo atzinumu.

Pieņemot lēmumu, ņemtas vērā sabiedrības intereses un iebildumi. Pret atļaujas izsniegšanu iebildušas sabiedriskās organizācijas - Sabiedriskā padome, kuras sastāvā ir 89 nevalstiskās organizācijas - un Izglītības konsultatīvā padome.

Kā skaidroja Leite, šāda veida uzņēmējdarbības veicināšana pilsētā nesaskan ar kūrortpilsētas attīstības stratēģiju 2010.-2030.gadam, kurā par prioritāti izvirzīta kūrortpilsētas attīstība kā kvalitatīva dzīves un brīvdienu vieta, īpaši ģimenēm ar bērniem.

Jau ziņots, ka Jūrmalas dome bija saņēmusi uzņēmuma "Maska AAS" lūgumu atļaut intīma rakstura izklaides vai šova programmas ar erotikas elementiem rīkošanai naktsklubā "Releks", kas atrodas Edinburgas prospektā 13.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)