Banner 980x90

Jūrmalas jaunās basketbolistes gadu uzsāk ar uzvaru

Publicitātes foto
Publicitātes foto

No 8. līdz 10.janvārim Cēsīs pulcējās Latvijas jaunie basketbolisti, lai cīnītos par "Cēsu kauss 2016" galveno balvu. Jūrmalu turnīrā pārstāvēja U12 meiteņu basketbola komanda, kas savā vecuma grupā desmit komandu konkurencē izcīnīja augsto 1.vietu.

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja Jūrmalas pilsētas pašvaldības pārstāvji, Cēsīs jau deviņpadsmito gadu norisinās starptautiska mēroga turnīrs "Cēsu kauss 2016", kurā šogad startēja 2003., 2004. un 2005.gadā dzimušie jaunieši un jaunietes no Latvijas, Igaunijas un Krievijas, pavisam 40 puišu un meiteņu komandas. Pirmajās divās sacensību dienās cīņa notika par vietu apakšgrupā. Spraigākā, protams, bija pēdējā - fināla diena.

Jūrmalniecēm cīņa notika 2 apakšgrupās. Pirmajā dienā pretī stājās Rojas un Cēsu meiteņu basketbola komandas, otrajā - komandas no Igaunijas "Audentese SK" un Pērnavas sporta skola. Divu dienu četros mačos mūsu meitenes izcīnīja uzvaras, izvirzoties savas apakšgrupas līderpozīcijā un saņemot iespēju spēlēt finālā turnīra pēdējā dienā.

Fināla spēlē jūrmalniecēm pretim stājās otras apakšgrupas labākā komanda no Igaunijas "BC Kalev". Spraigā cīņā Jūrmalas jaunās basketbolistes ar 28:16 uzvarēja kaimiņvalsts jaunietes, izcīnot augsto 1.vietu. Par labāko spēlētāju Jūrmalas komandā tika atzīta Anastasija Černova.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)