Banner 980x90

Jūrmalas Mākslinieku namā būs "Zaļā zara talka"

Jurmala24.lv
Jurmala24.lv
Jau piekto gadu Mākslinieku nams, Bulduros, Muižas ielā 6 savā paspārnē izmitināto pulciņu dalībniekus, iemītniekus un visus mākslas radītājus un mīļotājus aicina uz Lielo Talku. Šogad tā atkal būs "Zaļā zara talka". Talkojam Mākslinieku namā 23.aprīlī no plkst.9.00 līdz 16.00.

Kā pilsētas informācijas portālam Jurmala24.lv pastāstīja Mākslinieku nama vadītāja Agnese Bule, pēc labi padarīta darba izklaidei un atpūtai talkotāji varēs aplūkot izstādi-loteriju "GADA NEDARBS-2015" un tiks cienāti ar karstu tēju.

Talcinieki, kuri vēl nav sēdējuši uz "Zaļā zara", tiks aicināti uz tā drusku pasēdēt, un čaklākie talkotāji tiks arī sabildēti un pēcāk dabūs bildi zaļā ielokā. Bet esiet gatavi, ka tie talkotāji, kam prāts nesīsies tikai uz nedarbiem, iespējams, dabūs "Riktīgas sukas".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)