Banner 980x90

Jūrmalas, Mārupes un Olaines jaunie uzņēmumi var pieteikties grantu programmā "(ie)dvesma"

Rīga, 1.sept., LETA. Šodien ir sākusies pieteikšanās "SEB bankas", Jūrmalas pilsētu un Mārupes un Olaines novadu grantu programmai jaunajiem uzņēmumiem "(ie)dvesma", aģentūru LETA informēja "SEB bankā".

Jaunās grantu programmas mērķis ir atbalstīt gan šo pašvaldību teritorijā jau strādājošus jaunuzņēmumus, gan vēl neīstenotas biznesa idejas, piešķirot līdz 40 000 eiro to attīstīšanai.

Projektu pieņemšana noslēgsies 2.oktobrī. Iesniegtos projektus vērtēs žūrijas komisija, kuras sastāvā ir gan uzņēmējdarbības profesionāļi, gan pašvaldību pārstāvji. Rezultātu paziņošana un uzvarētāju apbalvošana notiks novembra sākumā.

Iesniegt savus pieteikumus aicināti Jūrmalas pilsētā, Mārupes vai Olaines novados reģistrētie uzņēmumi, kuri dibināti pirms ne vairāk kā diviem gadiem, kā arī šajās pašvaldībās dzīvojošie iedzīvotāji, kuri vēlas īstenot savas biznesa idejas.

Granta maksimālais apmērs noteikts 10 000 eiro apjomā, un kopējais gada laikā programmā pieejamo līdzekļu apmērs ir 40 000 eiro. Šo finansējumu vienādās daļās nodrošina visi četri grantu programmas partneri.

Saņemtie pieteikumi tiks atlasīti trīs kārtās, izvērtējot gan to atbilstību programmas kritērijiem, gan biznesa plānu un idejas potenciālu, kā arī dalībnieku prezentācijas un atbildes uz žūrijas jautājumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)