Banner 980x90

Jūrmalas Valsts ģimnāzija īstenos izglītības programmu Lielupē

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Reorganizējot Jūrmalas pilsētas Lielupes vidusskolu par Jūrmalas pilsētas Lielupes pamatskolu, Jūrmalas pilsētas dome paver iespēju Jūrmalas Valsts ģimnāzijai īstenot vēl vienu vispārējās vidējās izglītības profesionāli orientētā virziena programmu (tūrisma menedžments), kas līdz šim apgūta Lielupes vidusskolā. Šīs programmas realizācijas vieta joprojām būs Lielupes pamatskolas telpās Aizputes ielā 1a no 2016.gada 1.septembra.

Kā pilsētas informācijas portāls Jurmala24.lv noskaidroja Jūrmalas pilsētas pašvaldībā, līdz ar to Jūrmalas pilsētas skolēniem būs iespēja mācīties Jūrmalas Valsts ģimnāzijā gan Raiņa ielā 55, gan Aizputes ielā 1a.

Jūrmalas Valsts ģimnāzijā Raiņa ielā 55 joprojām tiks realizētas 4 vispārējās vidējās izglītības programmas:

* vispārējās vidējās izglītības matemātikas, dabaszinību un tehnikas virziena programma;
* vispārējās vidējās izglītības profesionāli orientētā virziena programma (komerczinības);
* vispārējās vidējās izglītības humanitārā un sociālā virziena programma;
* vispārējās vidējās izglītības vispārizglītojošā virziena programma.

Tāpat Jūrmalas Valsts ģimnāzija skolēniem piedāvā plašas interešu izglītības iespējas.

Jūrmalas Valsts ģimnāzijā skolēni apgūst zinātniski pētnieciskā darba, pētnieciskās prakses un biznesa plāna izstrādes iemaņas, var iesaistīties starptautiskajos ES Erasmus+ projektos. Ģimnāzijas ēkā Raiņa ielā 55 ir speciāls aprīkojums cilvēkiem ar kustību traucējumiem, kā arī iespēja izmantot skolēnu un ģimnāzijas darbinieku vajadzībām mikroautobusu.

Esat gaidīti Jūrmalas Valsts ģimnāzijā 2016./2017.mācību gadā gan Raiņa ielā 55, gan Aizputes ielā 1a!

Informācija par uzņemšanu JVĢ: www.jvg.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)