Banner 980x90

Kādi roboti-putekļu sūcēji ir piemēroti Jūsu mājoklim?

Mūsdienās roboti-putekļu sūcēji kļūst aizvien populārāki, jo tie sniedz daudz priekšrocību tiem, kuriem ir aizņemts dzīvesveids, vai kuri vienkārši vēlas ļauties tehnoloģiju iespējām savā ikdienā. Tomēr izvēlēties sev piemērotāko mājoklim ne vienmēr ir tik viegli, kā tas var sākumā likties, jo ir daudz aspektu, kas jāizvērtē.

Ar ko sākt?
• Sākumā apsekojiet savu mājokli. Vai tajā ir masīvkoka grīda vai paklājs? Vai Jums ir mājdzīvnieki, un vai, piemēram, Jūsu kaķis izmet pakaišus ārpus kastes? Šie ir faktori, kas jāņem vērā, pirmo reizi iegādājoties robotizēto putekļsūcēju. 

Ja mājoklī nav lielu paklāju vai vispār tādu nav, tad lētāks robots noteikti tiks galā ar uzdevumu, un vienlaikus Jums būs iespējams ietaupīt naudu.

• Nosakiet savu budžetu. Jūs varat iztērēt tikai 200 eiro vai pat 1000 eiro, kas var atstāt robu naudas maciņā. Jums ir jābūt gatavam iztikt bez dažām populārām funkcijām modeļos ar zemāku cenu, piemēram, pašuzlādes un Wi-Fi savienojuma.

• Vai vēlaties robotu izmantot ar lietotni? Daudzi robotizēto putekļsūcēju modeļi izmanto lietotnes, kas atvieglo tā vadību un plānošanu. Daži modeļi pat uzrāda lietotnē vietas, kur tie jau ir iztīrījuši.

• Akumulatora darbības laiks var ievērojami atšķirties. Parasti, jo lielāks ir akumulators, jo tiek veikts labāks tīrīšanas darbs, it īpaši, ja Jums ir lielāka māja. Ir arī labi, ja Jūs labprātāk ietaupītu naudu, izvēloties modeli, kuram pašam ir sevi jānovieto uzlādes stacijā un jāuzlādējas procesa vidū.

• Daži modeļi tīra labāk nekā citi. Ne visi robotizētie putekļsūcēji tīra vienādi. Daži labāk savāc mājdzīvnieku spalvas no paklājiem, bet citi spēj efektīvāk darboties ar cietkoksnes vai vinila grīdu.

• Vai Jūs vēlaties arī papildus mazgāšanas funkciju? Ir pieejami robotizētie putekļsūcēji, kuri piedāvā arī šādu funkciju, kas var būt noderīga, sevišķi, ja Jums ir mājdzīvnieks, kas atstāj traipus uz grīdas. Šāds modelis maksās nedaudz vairāk, tomēr, ja Jums ir mājdzīvnieks, tad Jūs, visdrīzāk, nožēlosiet, ka neieguldījāt vairāk finanšu tieši šim aspektam.

Izvēlieties sev piemēroto palīgu! Mūsdienīgi roboti-putekļu sūcēji var ievērojami atvieglot uzkopšanas darbus, sevišķi, ja mājoklī nav daudz cilvēku un ir iespējams iztikt ar tikai vienu apjomīgo grīdas uzkopšanu nedēļā. Jo vairāk laika Jūs ieguldīsiet, lai izprastu dažādus aspektus, jo piemērotāks tas būs Jūsu individuālajai situācijai, jo nav iespējams pateikt, ka viens vai otrs ir pats labākais tikai pēc zīmola vai cenas. Pārsteidzošs var būt atklājums, ka pat lēti robotizētie putekļsūcēji sniedz ievērojamus rezultātus, kas apmierinās vairāku gadu garumā. Savukārt sliktākajā gadījumā var paļauties uz garantiju vai iespēju preci atgriezt atpakaļ noteiktā laika periodā pēc tās iegādes, līdz ar to atrast piemērotāko risinājumu ir vēl vienkāršāk.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)