Banner 980x90

Kalēja darbnīca. SIA "ART-AG"

Kalumi ražošanā sniedz iespēju izpildīt individuālus un komplicētus pasūtījumus. Turklāt kalumi ir neatkārtojami – tas ir unikāls roku darbs.

Kalumi

Kalumi ražošanā sniedz iespēju izpildīt individuālus un komplicētus pasūtījumus. Turklāt kalumi ir neatkārtojami – tas ir unikāls roku darbs.

Kalēja darbnīca, kuras vadītājs ir meistars Aivars Grīnbergs, savu darbību uzsāka 2001. gadā Skrīveros. Sadarbībā ar dažādiem uzņēmumiem, kā arī strādājot individuāli, izgatavotie kalumi atrodami Latvijā, kā arī Vācijā, Šveicē, Anglijā un ASV. Izgatavotie kalumi ir bijuši apskatāmi dažādās izstādēs un mākslas festivālos Latvijā, kā arī Londonā un Birmingemā.

Darbnīcā tiek izgatavoti ne tikai kalumi – ir iespējams izgatavot arī jebkura cita veida metāla konstrukcijas, veikt dažādus virpošanas darbus u.c.

Pēc klienta pasūtījuma tiek izgatavoti kalti žogi, vārti, kaltas balkonu, trepju margas, logu restes, kā arī ļoti daudzveidīgi, ekskluzīvi un dekoratīvi kalumi. Pasūtījumus veic gan uzņēmumi, restorāni, gan privātmāju īpašnieki.

Lasiet vairāk: http://www.art-ag.lv/lv/

Kāpnes privātmājām

Ierīkojot kāpnes privātmājām, pirmkārt, ir jāņem vērā telpu lielums. Piemēram, ne visās telpās būs iespējams ierīkot kāpnes ar starplaukumu. Nākamais solis, izvēloties kāpnes privātmājām, ir materiālu un krāsu izvēle. Lai rezultāts būtu kvalitatīvs, kāpņu izgatavošanu jāuztic jomas profesionāļiem.

Parasti kāpnes privātmājām tiek veidotas metru platas vai nedaudz platākas. Protams, papildus tiek ņemts vērā pakāpienu izmērs pagriezienu vietās.

Kāpnes privātmājām iedalās vienlaida kāpnēs, divlaidu kāpnēs ar vienu starplaukumu, divlaidu kāpnēs ar pagriezienu, trīslaidu kāpnēs ar vienu starplaukumu un pagriezienu, trīslaidu kāpnēs ar diviem pagriezieniem vai diviem starplaukumiem, bēniņu kāpnēs.

Kāpņu būtiskākais aspekts ir to drošība, tādēļ to neatņemama sastāvdaļa ir margas. Tām jānotur cilvēku un jābūt gludām, lai netraumētu rokas.

Lasiet vairāk: http://www.art-ag.lv/lv/kapnes-ar-margam/

Balkona margas

Balkona margas ir būtiska balkona daļa, kas rada drošību, kā arī piedod mājas eksterjeram skaistu izskatu. Balkona margas norobežo balkona malas, kas padara atrašanos uz tā drošu. Nedrīkst aizmirst arī par to, ka tā ir ēkas redzamā daļa, tādēļ jau projektēšanas gaitā ir jāpievērš uzmanība tam, lai margas piestāvētu mājas stilam.

Balkona margas parasti izgatavo no metāla vai koka. Metāls iztur lielas temperatūras svārstības un, pareizi apstrādāts, nereaģē uz mainīgiem laikapstākļiem, ir izturīgs pret koroziju un ir uzticams, izturīgs materiāls.

SIA "ART-AG" piedāvā izgatavot balkona margas, kas atbilst klienta vēlmēm un kas izrotās ikvienu ēku.

Lasiet vairāk: http://www.art-ag.lv/lv/balkona-margas/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)