Banner 980x90

Kalendāri visām gaumēm, iespējām un vajadzībām – Printmix.eu

Daudziem no mums tāds ir pie sienas istabā, virtuvē vai pat vairākās telpās. Citi to glabā grāmatā. Vēl kāds ieliek sev kabatā vai makā un nēsā to līdzi vai arī noliek uz galda, lai tas vienmēr būtu rokas stiepiena attālumā. Vai zini, kas tas ir? Tieši tā – vecais, labais drukātais kalendārs, kas, par spīti tehnoloģiju attīstībai, joprojām nav zaudējis savu popularitāti arī mūsdienās. 

Laika skaitīšana pasaulē bija zināma jau Senajā Grieķijā un Romā, un tā nav zaudējusi savu nozīmi vēl šobrīd. Tieši pretēji – saspringtais ikdienas ritms liek strikti sekot līdzi saviem un pat citu plāniem, lai visu atcerētos un paspētu laikā izdarīt. Tiesa, kalendāriem var būt dažādas funkcijas, jo arī katrs no mums taču ir atšķirīgs. Kāds to izmanto savu darba pienākumu un/vai sava uzņēmuma darbības plānošanai, citiem kalendāri noder skolā, vēl kāds to izmanto kā dekoru mājās vai arī kā jauku piemiņas lietu un objektu, kas palīdz atcerēties svētku dienas, vārda dienas un citus svarīgus datumus. 

2019. gads vairs nav aiz kalniem, tādēļ nepieciešams jau savlaicīgi padomāt par dāvanām saviem draugiem, radiem, kolēģiem un citiem tuviem cilvēkiem. Ja arī Tev, tāpat kā daudziem citiem, dāvanu sarūpēšana sagādā galvassāpes, iesakām izvēlēties ko oriģinālu, taču tajā pašā laikā arī noderīgu – kādēļ gan neuzdāvināt svētkos kalendāru? Šādu dāvanu saņēmējs varēs ne tikai praktiski izmantot, bet arī priecāties par tās saturu. 

Ja Tevi interesē skaistu un kvalitatīvu kalendāru druka, izvēlies Printmix.eu pakalpojumus! Tā vietā, lai dotos uz grāmatnīcu vai veikalu, lai aplūkotu, kādi galda, kabatas un sienas kalendāri tur pieejami, vari izvēlēties ko pavisam īpašu – tieši Tavām vēlmēm pielāgotu, personalizētu kalendāru! 

Printmix.eu saviem klientiem piedāvā daudzveidīgus pakalpojumus, un kalendāru izgatavošana ir tikai viens no tiem. Uzņēmums piedāvā personalizētus un kvalitatīvus:
• sienas kalendārus;
• galda kalendārus;
• plakāta kalendārus;
• kabatas kalendārus.

Kas gan var būt jaukāks par pašu izplānotu un izveidotu kalendāru, kurā ir nevis ierastie dabasskati, dzīvnieki, auto vai pilsētu attēli, bet gan Tavas un Tavu mīļo cilvēku fotogrāfijas? Neatkarīgi no tā, vai Tevi interesē galda kalendāri, vai kādi citi, attēli tiks pielāgoti tiem, turklāt, ja vēlies, vari iepriecināt arī savus ārzemju draugus, jo Printmix.eu piedāvā kalendārus dažādās valodās – latviešu, lietuviešu, igauņu, krievu un angļu. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)