Banner 980x90

Kāpēc pasūtīt tulkojumus tulkošanas birojā

Kāpēc veikt tulkojumu tulkošanas birojā, ja šobrīd tīmeklī ir sastopamas dažādas mašīntulkošanas programmas? Lai gan šo programmu tulkoto tekstu kvalitāte arvien uzlabojas, to veiktie tulkojumi joprojām nespēj nodrošināt tādu tulkojuma saprotamību un kvalitāti kā profesionāla tulkotāja veiktais darbs. Tulkotājs nevis tulko katru vārdu atsevišķi (kā to dara tulkošanas programmas), bet ņem vērā daudznozīmību, kontekstu, pārnestās nozīmes un citus tēlainās izteiksmes veidus, kā arī abu valodu (avotvalodas un mērķvalodas) īpatnības.

Neatkarīgi no tā, vai tev nepieciešams iztulkot produkta aprakstu, instrukciju, līgumu, grāmatu, dokumentus vai citu tekstu, tulkošanas biroju zinošie speciālisti vienmēr ir soli priekšā mašīntulkošanas programmām.

Ja vēl aizvien neesi pārliecināts, vai labāk izvēlēties tulkošanas biroja pakalpojumus vai tomēr veikt tulkojumus tiešsaistē, lūk, pāris iemeslu, kādēļ ir vērts izvēlēties zinoša un profesionāla tulkošanas biroja pakalpojumus:

Akadēmiska un profesionāla pieredze
Tulkošanas biroji sadarbojas ar tulkotājiem, kuriem ir atbilstoša izglītība un plaša un daudzveidīga pieredze tulkošanā, strādājot ar dažādiem tekstiem un īstenojot mazākus un lielākus projektus. Prasmīgs tulkotājs ne tikai pārzina attiecīgās valodas, bet bieži arī specializējas noteiktā jomā (piemēram, jurisprudencē, mārketingā, būvniecībā, medicīnā), nodrošinot pareizu un konsekventu terminu, kā arī standartfrāžu lietojumu nozares tekstu tulkojumos.

Pielāgošanās
Pielāgoties ikviena klienta vajadzībām un prasībām spēj tikai labākie tulkošanas biroji. Šādu elastību nodrošina ilggadēja pieredze, plašs valodu speciālistu loks un prasmīgi projektu vadītāji.  

Draudzīga attieksme un atklāta saziņa
Labs tulkošanas birojs nodrošina klientu laipnu apkalpošanu, kā arī draudzīgu un pretimnākošu attieksmi. Tulkošanas uzņēmuma pārstāvji spēj vienkāršā un saprotamā veidā izskaidrot tulkošanas procesu, izmaksu iespējas un dažādu pakalpojumu priekšrocības. Tulkošanas biroja pārstāvji jau projekta izpildes sākumā sazinās ar klientu, lai iegūtu visu vajadzīgo informāciju un nodrošinātu viskvalitatīvāko tulkojumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)