Banner 980x90

Kauguru pludmalē norisinājās taku skrējiens "xTrail Jūrmala"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Svētdien, 29.maijā, Kauguru pludmalē norisinājās taku skrējiens "xTrail Jūrmala", pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja Jūrmalas pilsētas pašvaldībā.

Taku skrējiena saules starus, svaigu gaisu, mežu un jūru baudīja vairāki simti dalībnieku četrās distancēs – 500 metru bērnu skrējienā, 8 kilometru veselības distancē, Isostar 18 kilometru distancē un Skandi Motors Nissan 36 kilometru DUO distancē, ko dalībnieki vienlaikus veica divatā – vienam braucot ar velosipēdu, bet otram skrienot.

Sacensības atklāja bērnu skrējiens pa pludmali, kur bērni līdz 12 gadiem sacentās 500 metru garā distancē. Pusstundu vēlāk startēja 8 kilometru veselības distance un Isostar 18 kilometru tautas distance. Veselības distancē pirmais finišu sasniedza Mārtiņš Dīcis no Olaines, kurš pārliecinoši finišēja pēc 31 minūtes un 51 sekundes, otrais kopvērtējumā bija "Isostar Latvija" komandas pārstāvis Valters Freidenfelds, bet trešajā pozīcijā finišu sasniedza Agris Neilands ar laiku 36 minūtes un 19 sekundes. Sieviešu konkurencē ātrāko trijniekā ierindojās Ilze Urbāne, Agnese Ulanova un Laura Kazāka.

Isostar 18 kilometru distancē uzvaru izcīnīja Mārtiņš Puriņš (komanda "Isostar"), distanci veicot vienā stundā12 minūtes un 35 sekundēs. "Patika skriet pārmaiņus pa smiltīm un meža takām, jo ikdienas treniņos tā nesanāk, kopumā skrējiens bija salīdzinoši viegls," savu uzvaru komentēja Mārtiņš. Otro vietu izcīnīja Imants Kaldre, finišējot divdesmit sekundes vēlāk, bet trešo vietu izcīnījušais Mihails Seļivanovs finišēja 6 minūtes aiz otrās vietas. Dāmu konkurencē ātrākās un izturīgākās bija Zanda Ulanova, kura uzvarēja sieviešu konkurence un ierindojās augstajā ceturtajā vietā kopvērtējumā, Aiva Liepiņa un Ilze Okmane.

Sacensībās interesantāko cīņu varēja vērot Skandi Motors Nissan 36 kilometru DUO distancē, kur dalībnieki startēja divatā, un distanci veica vienlaikus vienam dalībniekam braucot ar velosipēdu, bet otram – skrienot.  Nepārspēti jau otro gadu pēc kārtas kopvērtējumā bija brāļi Oskars un Edgars Cimermaņi (komanda "Riga Ironman Team"), kuri distanci veica stundā un 59 minūtēs, otra vietā komanda "RIEKSTI", bet trešā ātrākā vīriešu komanda bija "Izturība / ISOSTAR". Jaukto komandu konkurencē spēcīgu pārsvaru pār tuvākajiem sekotājiem iekrāja komanda "ISOSTAR Latvija", kur startēja Jānis un Linda Krūmiņi, finišējot 16 minūtes priekšā otrai vieta – komandai "Isostar Team / Līvānu VK", bet trešie ātrākie bija Andis Gailis un Madara Fūrmane no komandas "Belo Cycling project". Sieviešu komandu konkurencē ātrākās trīs komandas bija "Palaiž garām!", "Double trouble" un "Resniņi".

Vairāk informācijas mājas lapā www.xtrail.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)