Banner 980x90

Klubus un izklaides vietas aicina piedalīties akcijā "Simtgades klubu nakts"

Rīga, 18.okt., LETA. Gatavojoties valsts simtgadei, Latvijas un ārvalstu klubi aicināti piedalīties akcijā "Simtgades klubu nakts", 18.novembra vakarā atskaņot pašmāju mūziku, aģentūru LETA informēja Latvijas valsts simtgades biroja sabiedrisko attiecību speciāliste Linda Pastare.

Izklaides vietas, kas piedalīsies "Simtgades klubu naktī", saņems īpašas piederības zīmes. Māksliniece Sabīne Moore klubiem izveidojusi instalāciju, iedvesmojoties no dažādiem Latviju raksturojošiem tēliem un simboliem. Tāpat klubi aicināti apmeklētājus priecēt ar īpašu valsts svētku ēdienkarti. Pavārs Jānis Biguns akcijai izstrādājis ēdienu un dzērienu karti.

Akcijas vēstnese ir latviešu repere "Viņa" jeb īstajā vārdā Zelma Jēgere. Viņa valsts svētku vakarā veiks translācijas radio "Pieci.lv" ēterā no dažādām izklaides vietām. "Doma par Latviešu mūzikas atskaņošanu klubos un citās izklaides vietās 18.novembrī manā galvā uzbur patīkamu ainu, kur latvieši kopīgi svin svētkus, dziedot un dejojot līdzi dziesmām, līdz pat rīta agrumam," sacīja Jēgere.

Latvijas valsts simtgades jauniešu rīcības komiteja sadarbībā ar "Pieci.lv" jau otro gadu iedzīvina valsts 90.jubilejā aizsākto svētku svinēšanas tradīciju. Pērn akcijā piedalījās vairāki desmiti izklaides vietu visā Latvijā un ārvalstīs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)