Banner 980x90

KNAB nekonstatē pārkāpumus Jūrmlas domes amatpersonu rīcībā

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) nav konstatējis pārkāpumus Jūrmalas domes amatpersonu rīcībā, piešķirot dienesta dzīvokli domes priekšsēdētāja Gata Trukšņa (ZZS) padomniecei Līgai Dzirneklei.

KNAB preses pārstāve Laura Dūša aģentūrai LETA pastāstīja, ka pārbaudē par iespējamo Jūrmalas pilsētas domes valsts amatpersonu rīcības neatbilstību normatīvo aktu prasībām, piešķirot Dzirneklei lietošanā pilsētas pašvaldības dienesta dzīvokli, netika konstatēti fakti, kas liecinātu par Jūrmalas pilsētas domes Dzīvokļu komisijas locekļu un domes deputātu rīcības neatbilstību likuma "Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā" normu un citu normatīvo aktu prasībām.

KNAB pagājušā gada rudenī sāka vērtēt vai, piešķirot Jūrmalas novada domes priekšsēdētāja Gata Trukšņa (ZZS) padomniecei dienesta dzīvokli, Jūrmalas domes atbildīgās amatpersonas ir ievērojušas likumu.

Latvijas Televīzijas raidījums "De facto" vēstīja, ka Truksnis piešķīris dzīvokli savai padomniecei mārketinga jautājumos. Starp Dubultu dzelzceļa staciju un pludmali slejas Jūrmalas pašvaldībai piederoši nami. Vienā no tiem ir nesen izremontētais 64,8 kvadrātmetru plašais dzīvoklis, pie kura tikusi Trukšņa padomniece Dzirnekle.

Viņa izpelnījusies īpašu domes labvēlību, jo tajā pašā dienā dienesta dzīvoklis piešķirts vēl kādai darbiniecei. Taču atšķirībā no Dzirnekles guvuma otrs miteklis atrodas Jūrmalas nomalē un ir ar daļējām ērtībām.

Domē raidījums uzzināja, ka Dzirnekles mēnešalga ir 1565 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)