Banner 980x90

Kvalitatīvās gultas komfortablam miegam

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Gulta ir guļamistabas svarīgākā mēbele, jo galu galā tieši tā palīdz istabai pildīt savu funkciju. Izvēloties gultu, ir jāpievērš uzmanība arī tam, kāda materiāla, formas un krāsas gulta iederēsies Tavas guļamistabas interjerā. Tāpat jāatceras – jo kvalitatīvāka gulta, jo ilgāk tā kalpos. Tam ir liela nozīme, jo lielāko daļu dzīves mēs pavadām miegā.

Jaunas gultas iegāde Tev noteikti asociējas ar braukšanu uz dažādiem veikaliem, kas aizņem vairākas stundas. Vairs tas tā nav! Gulta saldam miegam ir atrodama arī internetā, jo ir pieejami dažādi interneta veikali, kur piedāvā plašu preču klāstu. Viens no tādiem ir Hansapost.lv, kura piedāvājumā ir dažādas preces par lieliskām cenām.

Iepērcies izdevīgi www.hansapost.lv!
Hansapost.lv ir interneta iepirkšanās vietne, kurā bez sarežģījumiem vari atrast visdažādākās preces, tostarp kvalitatīvas gultas savai jaunajai guļamistabai. Interneta veikala piedāvājumā atrodami vairāki desmiti dažādu gultu:
- bērnu gultas;
- divstāvu gultas;
- saliekamās gultas
- divguļamās un vienguļamās gultas.

Tāpat ir iespējams iegādāties arī dažādus gultas piederumus:
- gultu redeles;
- gultu kājas;
- veļas kastes un citas nepieciešamās lietas.

Bieži vien gultas karkass un matracis ir jāpērk atsevišķi un tas izmaksā dārgi. Tikai ne iepērkoties interneta veikalā Hansapost.lv. Izvēlies sadaļu "Gulta + matracis" un par saprātīgu cenu iegādājies uzreiz visu komplektu vai arī izvēlies kādu no krāsainajām kontinentālā tipa gultām.

Izmanto līzinga iespējas
Ja Tev steidzami ir nepieciešama jauna gulta, bet nevari uzreiz par to norēķināties pilnā apmērā, vari izmantot Hansapost.lv līzinga piedāvājumu. Līzinga nosacījumi:
- pasūtījuma minimālā summa ir 32 eiro;
- mēneša maksājums par katru pirkumu ir sākot no septiņiem eiro – to pēc savām finansēm varēsi noteikt Tu pats;
- piedāvātā kredīta termiņš ir no trīs līdz 36 mēnešiem.

Pasūtīšanas un piegādes nosacījumi
Hansapost.lv nodrošina vienkāršu pasūtījuma noformēšanu, ērtus piegādes noteikumus, tiesības atdot atpakaļ preci 14 dienu laikā, kā arī lieliskas dāvanas, akcijas un citus īpašos piedāvājumus!

Jautājumu gadījumā sazinies ar Hansapost.lv klientu apkalpošanas centru, zvanot uz tālruni 670 60 506 un apkalpošanas speciālisti atbildēs uz taviem jautājumiem. Klientu centrs strādā katru dienu no pulksten 8.00 līdz 20.00. Vari arī sazināties ar e-pasta starpniecību – hansapost@hansapost.lv.

Interneta veikals Hansapost.lv būs lielisks iepirkšanās palīgs. Ienāc www.hansapost.lv un iegādājies sev nepieciešamās preces par izdevīgām cenām!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)