Banner 980x90

Kvalitatīvas mēbeles ir lielākais palīgs Tavā ikdienā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sākot no krēsliem pie ēdamgalda, līdz pat atvilktnēm kumodē – mēbeles ir mūsu ikdienas pamatā un bez tām mūsu dzīve būtu gaužām neērta. Tās kalpo gan kā virsmas, kur darboties, un vietas, kur uzglabāt dzīvei nepieciešamās lietas, gan arī kā telpas dizaina pamats.

Mēbeles galvenais uzdevums ir telpas iemītnieku dzīves uzlabošana
Katrā telpā mēbeles spēlē gan dizaina, gan funkcionālu lomu – tām jābūt pietiekami ērtām, lai tās varētu vienkārši izmantot ikdienā, turklāt tām arī jābūt estētiskām un jārada patīkama atmosfēra. Lai izvēlētos īsto risinājumu, jāņem vērā dažādas iespējas:
- kārtīgi jānomēra vajadzīgie izmēri – bieži vien mēbelei paredzētā vieta ir šaura un mērījumiem jāsakrīt ļoti precīzi;
- jāpārdomā mēbeles loma telpā – atkarībā no tās jāizvēlas funkcionāls materiāls, kas mēbeles lietošanu un kopšanu padarīs ērtāku;
- jāapskata telpa un jāpielāgo jaunā mēbele jau telpā esošajām krāsām un dizainam.

Ietaupi laiku un spēku – iegādājies mēbeles internetā!
Interneta veikals Xnet.lv piedāvā plašu mēbeļu klāstu gan mājām, gan birojam. Tev pat nav jādodas uz veikalu, lai apskatītu un izvēlētos no dažādiem ražotājiem un dizainiem. Xnet.lv saviem klientiem nodrošina īpaši patīkamu iepirkšanos:
- izvēlies mēbeles pēc istabas veida – atradīsi gan viesistabas sekcijas, gan gultas un dīvānus, gan industriālās mēbeles savam uzņēmumam un mēbeles skolas labiekārtošanai;
- filtrē piedāvātās mēbeles pēc to ražotāja, materiāla, izmēriem un dažādiem citiem atšķirīgiem parametriem;
- visām mēbelēm tiek piešķirta ražotāja garantija, kuras laikā Xnet.lv serviss parūpēsies par Tavas preces kvalitāti.

Augstas kvalitātes serviss, kas iepirkšanos padara par atpūtu
Interneta veikalā Xnet.lv arī mēbeļu iegāde un saņemšana ir padarīta pēc iespējas ērtāka:
- izmanto klientu konsultanta pakalpojumus – ja ir radušies jautājumi vai nezini, kura būtu labākā prece Tavām vajadzībām, uzraksti konsultantam un izdari labāko izvēli;
- pievieno interesējošo preci iepirkumu grozam un apmaksā turpat mājaslapā ar internetbankas starpniecību. Tāpat vari maksāt arī Xnet.lv birojā skaidrā naudā vai ar karti, turklāt lielākām precēm iespējams noformēt līzingu;
- iegūsti izvēlētās mēbeles jau tajā pašā dienā – ja preces atrodas noliktavā, vari atbraukt tām pakaļ sev ērtā laikā. Xnet.lv piedāvā arī preču piegādi visā Latvijā un arī Eiropā.

Mēbeles ir nepieciešamas jebkurā telpā – ienāc Xnet.lv mājaslapā www.xnet.lv, atrodi sev piemērotākos variantus un sāc lietot jau šodien! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)