Banner 980x90

Liepājas Izglītības pārvaldi vadīs Kristīne Niedre-Lathere

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ceturtdien, 21.aprīlī Liepājas pašvaldības sēdē tika apstiprināta jaunā Liepājas Izglītības pārvaldes vadītāja Kristīne Niedre-Lathere. 

Kā noskaidroja pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv, kopš 2005.gada Niedre-Lathere pildīja vadītājas vietnieces pienākumus un kopš 2016.gada 4.janvāra bijusi pārvaldes vadītājas pienākumu izpildītāja.

Pēc domes deputātu lēmuma Kristīne atzina, ka nākot uz šo sēdi sajūtas esot bijušas pavisam savādākas, nekā nākot citas reizes. "Mans galvenais uzstādījums ir bērns un uz to tiks likts uzsvars. Lai padarītu šo brīdi vēl svinīgāku varu teikt, ka man ir gods dzīvot un strādāt Liepājā," priecājās jaunā Izglītības pārvaldes vadītāja. 

Kopumā uz šo amatu tika izvirzītas 6 kandidatūras, taču par atbilstošāko atzīta Kristīne Niedre-Lathere. To apstiprinājusi arī Izglītības uz zinātnes ministrija. Atlase notika divās kārtās. Uz darba interviju aicināja piecus pretendentus. Augstāko vērtējumu saņēma un līdz ar to par atbilstošāko kandidatūru tika izraudzīta Kristīne Niedre-Lathere.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)