Banner 980x90

Lietotas ziemas riepas – kā izvēlēties īstās?

Iestājoties gada aukstākajiem mēnešiem, automašīnu īpašniekiem jāsāk domāt par sava auto pielāgošanu ne tik patīkamiem braukšanas apstākļiem. Latvijas likumdošana paredz, ka no 1. decembra līdz 1. martam automašīnām ir jābūt aprīkotām ar ziemas riepām, taču šis laika posms var būt arī ilgāks, ja laikapstākļi nelutina. Šī iemesla dēļ ir nepieciešams izvēlēties savam auto atbilstošas ziemas riepas. 

Drošība uz ceļiem ir pats galvenais, it sevišķi ziemā. Sezonai atbilstošu riepu uzstādīšana var radīt neskaidrības tiem, kuri ar automašīnu tehnisko pusi ir uz Jūs, tādēļ ir svarīgi atrast kvalitatīvu un uzticamu servisa sniedzēju, kurš ir zinošs un piedāvā kvalitatīvu servisu par atbilstošu cenu.

Freda riepas ir riepu serviss un veikals ar plašu piedāvājumu. Serviss atrodas Rīgā, Dreiliņos, un saviem klientiem piedāvā dažādus pakalpojumus:
• jaunu riepu iegādi;
• lietotu riepu iegādi;
• riepu maiņu;
• diskus;
• riepu balansēšanu;
• riepu uzglabāšanu – ja esat nelielas dzīvojamās platības īpašnieks, tad riepu uzglabāšanas pakalpojums varētu būt aktuāls;
• riepu utilizēšanu – svarīgi rūpēties par dabu, tādēļ dabai draudzīga utilizēšana ir svarīga daudziem;
• lietotu riepu vairumtirdzniecību. Par šo pakalpojumu vairāk pastāstīs riepu servisa darbinieki uz vietas servisā.

Riepu servisa piedāvājumā esošie pakalpojumi pieejami ne tikai vieglajiem auto, bet arī vieglajiem kravas un bezceļu auto. Freda riepu servisā ir iespējams atrast lietotas riepas ziemai jebkura veida automašīnām. Nevajag bīties no fakta, ka riepas ir lietotas. Pirms montāžas tās tiek pārbaudītas atbilstoši visiem kritērijiem, lai braukšana būtu droša un riepas būtu piemērotas ekspluatācijai. 

Dažiem varētu rasties jautājums par to, kādēļ gan lai kāds izvēlēties savam automobilim uzstādīt lietotas ziemas, vasaras vai vissezonas riepas. Atbilde ir pavisam vienkārša – tās ir tikpat drošas kā jaunas, jo ir pārbaudītas un sertificētas. Diskusijas par to, kādas riepas izvēlēties labāk, autovadītāju un mehāniķu vidu norisinās nepārtraukti. Viens no nozīmīgākajiem argumentiem par labu lietotu riepu iegādei ir to cena. Nevienam nav noslēpums, ka auto nav lēts prieks un ar izmaksām tā uzturēšanā jārēķinās regulāri. Arī riepu nomaiņa un apkope ir viens no tiem, ar auto ekspluatāciju saistītajiem, pakalpojumiem, kas jāizmanto visai regulāri. Četras lietotas ziemas riepas noteikti liks ietaupīt vērā ņemamu naudas summu, kas arī ir viens no noteicošajiem kritērijiem tam, kādēļ izvēle notika par labu tieši lietotām riepām. Tiek uzskatīts, ka jaunas riepas nepieciešams iegādāties reizi trijās sezonās, bet lietotas reizi divās vai pat katru sezonu. Finansiālais aspekts daudziem ir noteicošais, tādēļ izvēle krīt par labu lietotām riepām un tiek meklēti pienācīgi un sertificēti dīleri vai servisi, kuri piedāvā kvalitatīvu lietotu riepu servisu, montāžu un apkopi. 

Freda riepu servisa darbinieki palīdzēs piemeklēt piemērotas riepas ikvienam klientam un viņu automašīnām. Lietotas ziemas riepas servisā tiek piegādātas no Skandināvijas, savukārt vasaras riepas no Vācijas. Skandināvija visā pasaulē ir pazīstama ar saviem augstajiem kvalitātes un drošības kritērijiem, tādēļ satraukumam par lietoto riepu kvalitāti nevajadzētu rasties. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)