Banner 980x90

Lietus mākoņi piektdien nepametīs Latviju, vietām būs arī migla

Rīga, 5.okt., LETA. Piektdien Latvijā kopumā gaidāms lēnāks vējš un mazāk nokrišņu, tomēr no jūras nākoši mākoņi vietām Kurzemē un Vidzemes dienvidrietumos sagādās stipru lietu, prognozē sinoptiķi.

Dienā Vidzemes ziemeļos nav gaidāmi nokrišņi. Nakts un rīta stundās dažviet - galvenokārt Vidzemē - veidosies migla. Valsts lielākajā daļā brīžiem spīdēs saule.

Pūtīs lēns līdz mērens rietumu, dienvidrietumu vējš, daudzviet Vidzemē iestāsies bezvējš, bet Kurzemes rietumkrastā gaidāmas ziemeļrietumu vēja brāzmas līdz 15 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +3..+7 grādiem, piekrastē tā vietām svārstīsies ap +10 grādiem. Maksimālā temperatūra dienā būs +9..+13 grādu.

Rīgā piektdien brīžiem gaidāms lietus un saule, pūtīs mērens rietumu vējš. Gaisa temperatūra naktī noslīdēs līdz +6..+7 grādiem, dienā gaiss iesils līdz +12..+13 grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)