Banner 980x90

Līgo svētkos būs norīkoti papildu vilcienu reisi no Jūrmalas

Rīga, 21.jūn., LETA. Līgo svētkos vilcieni kursēs pēc brīvdienu grafika un naktī uz 24.jūniju būs norīkoti papildu vilcienu reisi no Jūrmalas, aģentūru LETA informēja AS "Pasažieru vilciens" pārstāve Agnese Līcīte.

Jūrmalas virzienā arī pa dienu 22.jūnijā, 23.jūnijā un 24.jūnijā būs papildu vilcieni. No Rīgas uz Dubultiem pasažieri varēs nokļūt ar pieciem papildu vilcieniem, tāpat arī no Dubultiem uz Rīgu kursēs pieci papildu vilcieni.

"Pasažieru vilciens" 24.jūnijā pēc pusnakts būs norīkojis divus vilcienus no Rīgas līdz Slokai - plkst.0.52 un plkst.3.02, savukārt no Slokas uz Rīgas vilcieni aties plkst.1.57 un plkst.4.04.

Līcīte norādīja, ka Līgo nakts pasākumi Jūrmalā norisināsies gan Dzintaru pludmalē, gan Mellužu estrādē, un naktī norīkotie vilcieni maršrutā Sloka-Rīga pa ceļam uz Rīgu apstāsies visās pieturās.

Vilcieni no Liepājas un Madonas, kas pēc ierastā grafika uz Rīgu dodas svētdienās, ir pārcelti uz pirmdienu un kursēs Jāņu dienā, 24.jūnijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)