Banner 980x90

Metāla durvis mājām un dzīvokļiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Uzņēmums SIA SKYDAS specializējās metāla durvju izgatavošanā un uzstādīšanā jau kopš 1997. gada.

Mūsu uzņēmums izgatavo sertificētas pretuzlaužamas metāla durvis dzīvokļiem, privātmājām un dažādiem objektiem ar dažādām prasībām – sākot no ugunsdrošām un pretuzlaužamām līdz pat ekstremāli drošām un ložu necauršaujamām metāla durvīm.

Publicitātes fotoPublicitātes foto


Skydas piedāvājumā ir 7 dažādas durvju konstrukcijas – sākot no pavisam vienkāršas SKYDAS STANDART ar ļoti augstu skaņas izolāciju un siltumizolāciju dzīvokļu durvīm, salu izturīgas privātmājai, līdz pat STANDART 2; 3 pretuzlaužamām ar ļoti augtsu drošības pakāpi. Šādi durvju modeļi tiek uzstādīti telpās ar augstu ielaušanās risku. Skydas PREMIUM ir pati drošākā metāla durvju konstrukcija, ko piedāvā mūsu uzņēmums. Šīm durvīm piemīt īpašība ekstremāli aizsargāt īpašumu pret ielaušanos, šis durvju modelis tiek uzstādīts telpās ar ekstremālu ielaušanās risku, tās var būt arī aprīkotas ar ložu necaurlaidību.

Publicitātes fotoPublicitātes foto
Privātmāju ārdurvju paši izturīgākie modeļi ir SKYDAS 2000, metāla durvis tiek apdarinātas ar mitrumizturīgu MDF apdari no abām pusēm, tāpat tiek apdarināts durvju vērtnes un rāmja malas, netiek atstāts brīvs metāls, kas lieliski vada vibrācijas un aukstumus, šādam durvju modeli ir īpašība neizsalt līdz -45 grādiem, šo durvju modeli drīkst uzstādīt ekstremālos sala apstākļos. Durvju biezums ir 86 mm. SIA SKYDAS izgatavo un uzstāda metāla durvis jūrmalā.

Mūsu piedāvājumā arī ir durvju modelis SKYDAS PLUS, šis durvju modelis lieliski iederēsies gan dzīvoklī, gan privātmajā. Šim durvju modelim ir paši augstākie siltumizolācijas rādītāji, jo šīm durvīm ir 126 mm bieza vērtne – gandrīz sanāk, ka durvis ir sienas biezumā.

Publicitātes fotoPublicitātes foto
Visas durvju konstrukcijas ir sertificētas un tiek aprīkotas ar pasaules vadošajiem furnitūru ražotiem mehānismiem, piemēram, ASSA, Abloy, Dorma, CISA, Mottura, Mul-t-lock, Fiam, Tesa.

Sertifikāti apliecina par produkta kvalitāti ar CE marķējumu.

Sīkāka informācija mūsu mājaslapā: www.skydas.lv.

Publicitātes fotoPublicitātes foto
Publicitātes fotoPublicitātes foto
Publicitātes fotoPublicitātes foto
Publicitātes fotoPublicitātes foto

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)