Banner 980x90

Nākamnedēļ seminārā Jūrmalā spriedīs par ēku renovācijas risinājumiem

Rīga, 17.marts, LETA. "Elektrum" Energoefektivitātes centrs trešdien, 22.martā, Jūrmalā rīkos izglītojošu bezmaksas semināru, kurā centra sadarbības partneri stāstīs par pieredzi, īstenojot energoefektivitātes projektus daudzdzīvokļu ēkām, aģentūru LETA informēja AS "Latvenergo" pārstāve Ilvija Līvmane.

Viņa norādīja, ka namu apsaimniekotāju interese par praktiskajām detaļām, kā organizēt mājas siltināšanu, kā izvēlēties pareizi jaunus logus un kādas mērierīces izvēlēties dažādu uzskaites datu nolasīšanai, ir ļoti augsta.

Energoefektivitātes veicināšana ir viens no "Latvenergo" stratēģiskajiem virzieniem, tāpēc uzņēmums īsteno dažādas programmas. Interesenti var apmeklēt izglītojošus seminārus, kas notiek reizi mēnesī un ikvienam ir pieejami bez maksas. Semināros piedāvātie temati ir saistīti ar "Elektrum" klientu iepriekš izteiktajām vēlmēm.

"Vairāku gadu pieredze izglītošanā par energoefektivitāti ir veicinājusi lietotāju iemaņas un rīcību, kā elektroenerģiju un citus resursus izmantot videi draudzīgāk. Mūsu sniegtie padomi un arī sadarbības partneru ieteikumi ir pārbaudīti, tādēļ esam arī ieinteresēti saņemt no klientiem savus praktiskos vērtējumus par elektroierīču lietošanu," skaidroja "Elektrum" Energoefektivitātes centra speciāliste Biruta Ģine.

22.marta semināra tematika būs veltīta energoefektīviem ēku renovācijas risinājumiem. Uzstāsies septiņi lektori, kuri stāstīs par praktisko pieredzi daudzdzīvokļu ēku atjaunošanā, mērierīču nolasīšanas sistēmu skaitītājiem dzīvokļos un ēkās, par to, kā pareizi izvēlēties jaunus logus, tīrīt ventilācijas sistēmas, kā arī par jaunākajām ugunsdrošības prasībām.

Savukārt šogad 26.aprīlī paredzēts seminārs par elektrotransportu un uzlādes infrastruktūras attīstību Latvijā. Seminārā būs iespēja uzzināt par elektroenerģijas izmantošanu transporta nozarē un vairāku uzņēmumu pieredzi elektrotransporta ekspluatācijā. Savukārt maijā seminārs būs veltīts atjaunojamajiem energoresursiem.

Semināri notiek "Elektrum" Energoefektivitātes centrā Jomas ielā 4, Jūrmalā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)