Banner 980x90

Nākamnedēļ visā Latvijā sāksies NVA rīkotā akcija "Karjeras dienas darba meklētājiem"

Rīga, 26.okt., LETA. Visā Latvijā 29.oktobrī sāksies Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) rīkotā akcija "Karjeras dienas darba meklētājiem", kas ilgs līdz 2.novembrim, aģentūru LETA informēja NVA.

Akcijas laikā padziļinātu un praktisku atbalstu darba meklēšanā un karjeras veidošanā varēs saņemt jebkurš iedzīvotājs, kas meklē darbu vai domā par darba maiņu. Akcijas moto ir "Esi aktīvs! Veido savu karjeru jebkurā vecumā! NVA atbalstīs!".

Akcijas laikā visās 28 NVA filiālēs norisināsies vairāki pasākumi darba meklētāju atbalstam. Piedaloties darba interviju simulācijās, darba meklētāji kopā ar NVA karjeras konsultantiem individuālajās vai grupu nodarbībās varēs izspēlēt dažādas ar darba pārrunām saistītās situācijas un "lomas", lai praktiski sagatavotos intervijām pie darba devējiem.

Tāpat notiks tikšanās ar NVA darbiniekiem, darba devējiem un tautsaimniecības nozaru pārstāvjiem, kuri informēs par brīvajām darba vietām un aktualitātēm reģiona darba tirgū. Apmeklējot pasākumu "Izveido savu darbavietu pats!", cilvēki, kuri domā par sava biznesa plāna izstrādi un īstenošanu, iegūs informāciju par uzņēmējdarbības uzsākšanas iespējām un NVA atbalstu komercdarbības vai pašnodarbinātības uzsākšanai.

Darba meklētājiem, kuri vēlas piedalīties akcijā, NVA mājaslapā "www.nva.gov.lv" jāsameklē viņiem tuvākās NVA filiāles sadaļa, jāatrod akcijas "Karjeras dienas darba meklētājiem" pasākumu tabula un, izvēloties interesējošās aktivitātes, jāpiesakās tām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)