Banner 980x90

No septembra Jūrmalā autobusi kursēs pēc rudens-ziemas kustības grafika

Rīga, 22.aug., LETA. Sākoties jaunajam mācību gadam, no 1.septembra atsevišķos SIA "Jūrmalas autobusu satiksme" apkalpotajos maršrutos Jūrmalā tiks veiktas izmaiņas un darba dienu rītos autobusi kursēs biežāk - būs samazināts rīta reisu kustības intervāls, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

4.autobusa maršrutā "Bulduri-Slokas stacija" darba dienu rītos, no plkst.7 līdz 8 tiks palielināts reisu skaits. Ņemot vērā lielo pasažieru skaitu šajā maršrutā, autobusi kursēs vidēji ik pēc astoņām-desmit minūtēm. Izmaiņas veiktas arī 4.maršruta autobusu kustības sarakstā brīvdienām.

Pasažieru ērtībām 5.maršruta "Bulduri-Ķemeru stacija" kustības saraksti darba dienās un brīvdienās tiks saskaņoti ar 4.maršrutu.

Nelielas izmaiņas veiktas arī 3.autobusa maršruta "Bulduru stacija-Valteri-Kauguri" brīvdienu kustības sarakstā - pēdējo reisu izpildē.

Pārējos maršrutos autobusi kursēs tāpat kā līdz šim. Ar jaunajiem kustības sarakstiem jūrmalnieki varēs iepazīties pieturvietās no 24.augusta un mājaslapā "www.jurmalassatiksme.lv" sadaļā "Kustību saraksts".

"Jūrmalas autobusu satiksme" patlaban nodrošina sabiedriskā transporta pakalpojumus Jūrmalas pilsētā septiņos maršrutos ar 23 autobusiem un minibusiem.

"Jūrmalas autobusu satiksme" reģistrēta 2011.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2845 eiro. 2016.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 2,071 miljons eiro, bet zaudējumi - 14 438 eiro . Dati par 2017.gadu patlaban vēl nav pieejami. "Jūrmalas autobusu satiksmes" vienīgais īpašnieks ir Zigmunds Pavlovskis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)