Banner 980x90

Norīkos papildu 16 vilcienus maršrutā Rīga-Dubulti-Rīga

Rīga, 10.jūn., LETA. "Pasažieru vilciens" no otrdienas, 11.jūnija norīkos 16 papildu vilcienus maršrutā Rīga-Dubulti-Rīga, ņemot vērā tuvākajās dienās gaidāmos atpūtai pludmalē piemērotos laika apstākļus, aģentūru LETA informēja AS "Pasažieru vilciens" pārstāve Agnese Līcīte.

Viņa piebilda, ka no otrdienas līdz ceturtdienai ik dienu ar astoņiem papildu norīkotiem vilcieniem varēs nokļūt no Rīgas uz Dubultiem, tāpat arī no Dubultiem uz Rīgu kursēs astoņi papildu vilcieni. Līdz ar to tuvākajās dienās vilcieni šajā maršrutā kursēs līdz pat četrām reizēm stundā.

Tāpat viņa informēja, ka papildu vilcieni kursēs arī no Rīgas uz Carnikavu un Vecāķiem.

Pēc Līcītes teiktā, arī turpmāk "Pasažieru vilciens", izvērtējot laika prognozi, vilcienu kustības sarakstā iekļaus papildu reisus uz galamērķiem piejūras virzienos, tādēļ atpūtnieki aicināti sekot līdzi aktuālajam vilcienu kustības sarakstam un izmantot iespēju līdz pludmalei nokļūt, braucot vilcienā.

"Pasažieru vilciens" ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no "Latvijas dzelzceļa" veiktajām funkcijām. Iepriekš "Pasažieru vilciens" 100% bija "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)